Metallimusiikkia menetyksistä, kivusta ja kärsimyksestä – Post Pulse julkaisi uuden EP:n

Kirjoittanut Niko Kuusela - 1.10.2021

Helsinkiläisen metallipoppoo Post Pulsen uuden EP:n tematiikka pyörii kuoleman ympärillä käsitellen asiaa sekä menehtyneiden, että menehtymistä käsittelevien kautta.

FIGURES ON THE SAND” on eeppinen kappale, jossa yhdistyy elementtejä doomista, punkista ja death metalista. Kappaleen lyriikat käsittelevät kuolemaa ja toisen ihmisen lopullisen menettämisen kokemista. Bändin mukaan kyseessä on ehkä emotionaalisesti latautunein kappale heiltä tähän mennessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

SCORCHING THE SKY” laajentaa näkökulman maailman mittakaavaan. Nykyaikana näyttää ajoittain siltä että inhimillisyyttä ajetaan alas kiihtyvällä tahdilla. Vaikka tiedämme että ihmiselämä edustaa vain rajallista hetkeä maailmankaikkeudessa, siitä huolimatta ihmiskunta vaikuttaa lähinnä haluavan kiihdyttää omaa sukupuuttoaan. Biisi edustaa nopeampaa ja aggressiivisempaa, ja myös hieman progressiivisempaakin osastoa.

EPn kansitaiteesta on vastannut yhtyeen kitaristi Antti Karhu ja kappaleen lyriikkavideo on toteutettu Antin ja basisti Sam Roonin yhteistyönä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

Luetuimmat

Uusimmat