Metallitulokas Crucify the Faith julkaisi odotetun ”As The World Ends” -debyyttialbuminsa – Näe yhtye livenä Helsingissä sekä Tampereella kesäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.5.2022

Taidolla muun muassa metalcorea, melodista death metalia sekä djentiä sekoitteleva kotimainen Crucify the Faith on esitellyt osaamistaan singlemuodossa jo vuodesta 2019, mutta nyt on vihdoin debyyttialbumin aika! ”As The World Ends” -debyytin komea saapuminen sinetöidään kesäkuun alussa keikoilla Helsingissä ja Tampereella yhdessä King Satanin sekä Khroman kanssa.

Levyhypeä esimerkiksi aiemmin keväällä julkaistulla ”Fading Lines” -musiikkivideolla nostattanut Crucify the Faith haluaa nostaa nyt esiin levykokonaisuuden päättävän ”Endless Fire” -biisin, joka on kiistatta levyn kokeilevin ja dynaamisin kappale. Yhtye kertoo:

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Rauhallisten puhtaiden laulujen, ison kertosäkeen ja raskaan riffittelyn sekä breakdownien saattelemana biisi näyttää CTF:stä uuden puolen. Kappaleen sanoitukset kertovat palavasta intohimosta ja halusta, joka voi viedä aivan liian syvälle tavoittelevaisuuteen ja tuhota kaiken muun elämässä.”

Liput tuleville keikoille ovat jo myynnissä:

Tampere, Yo-talo
3.6.2022
Liput: www.lippu.fi/event/14848190

Helsinki, On The Rocks
4.6.2022
Liput: www.tiketti.fi/king-satan-khroma-on-the-rocks-helsinki-lippuja/80023

Crucify the Faith on:
Aki Juvonen – Vocals
Jere Kontiainen – Guitar
Janne Suominen – Guitar
Ville Vesala – Bass
Valtteri Estola – Drums