Metalliyhtye Apocalyptican harvinaiset klubikeikat myytiin ennakkoon loppuun – ei kahta ilman kolmatta

Apocalyptica

Metalliyhtye Apocalyptica tekee harvinaislaatuiset klubikeikat syksyllä Helsingissä. Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä päättää puolitoistavuotta kestäneen 20-vuotisjuhlakiertueensa alkujuurilleen Tavastia-klubille 21.-23. syyskuuta 2018. Kaksi aiemmin julkistettua keikkaa myytiin jo loppuun, joten yhtye tekee vielä kolmannen klubikeikan. Liput tuolle sunnuntain 23. syyskuuta keikalle ovat myynnissä nyt Tiketissä.

”On ollut todella hauskaa palata meidän alkujuurille tällä kiertueella ja soittaa näitä Metallica-versioita, joita ei olla varmaan 15 vuoteen soitettu tässä mittakaavassa. Vaikka tällä kiertueella ollaan kierretty maailman upeimpia konserttisaleja tuntuu jotenkin oikealta päättää rundi meidän alkulähteille vetämällä klubikeikat Tavastialla. Tää tulee olemaan ikimuistoinen päätös tälle melkein kaksivuotiselle juhla-kiertueelle”, Apocalyptican Eicca Toppinen kommentoi.

”Plays Metallica by Four Cellos” -debyyttialbumia juhlistava 20-vuotisjuhlakiertue alkoi helmikuussa 2017 ja on sisältänyt tähän saakka lähes 200 keikkaa 45:ssä maassa hienoimmissa konserttisaleissa. Nyt yhtye palaa juurilleen Helsinkiin ja lopettaa kiertueensa legendaariselle Tavastia-klubille.

Apocalyptican ”Plays Metallica by Four Cellos” – debyyttilevy julkaistiin vuonna 1996, ja se mullisti klassisten soittimien käytön rock- ja metallimusiikissa. Levyä on myyty maailmanlaajuisesti noin 2 miljoonaa kappaletta. Yhtye on uransa aikana julkaissut kahdeksan studiolevyä, joita on myyty yhteensä noin 5,5 miljoona kappaletta. Apocalyptica on saavuttanut uransa aikana lukuisia listaykkösiä sekä kulta- ja platinalevyjä ympäri maailman. Uraan mahtuu noin 1500 konserttia lähes 60:ssä maassa.

Apocalyptica ”Plays Metallica by Four Cellos”
21.9.2018 Helsinki, Tavastia-klubi – LOPPUUNMYYTY
22.9.2018 Helsinki Tavastia-klubi – LOPPUUNMYYTY
23.9.2018 Helsinki, Tavastia-klubi – myynnissä nyt

Liput alk. 40€ + palvelumaksu
www.tiketti.fi/tapahtuma/55920

www.apocalyptica.com
www.facebook.com/Apocalyptica
www.instagram.com/apocalypticaofficial

Kommentit