Fear Of Domination TalviHelvetti Tampere 2019

MetalOrgy huhtikuussa Helsingissä ja Lahdessa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.1.2019
Fear Of Domination TalviHelvetti Tampere 2019

Legendaksi muodostunut MetalOrgy-tapahtuma soi ja haisee huhtikuussa Helsingissä ja Lahdessa. Torstaina 18.4. eteläisen merenrantakaupungin Nosturissa ja seuraavana iltana Suomen Chicagon Möysässä esiintyvät konehevin painajaiset Turmion Kätilöt, 2 Times Terror ja Fear of Domination sekä 1990-luvun pop-punkin tamperelainen sanansaattaja High School Dropouts.

Nyt päästiin kaikin puolin julmaan seuraan. Ei riitä, että keikkojen muut bändit ovat maan kovimpia tykittelijöitä, vaan myös yleisö on varmasti korkeaoktaanista osastoa. Saa nähdä, miten The Offspringin, Blink-182:n tai Green Dayn hittibiisit uppoavat rankan diskon ystäviin. Tämä on mielenkiintoinen ja haasteellinen tilanne, High School Dropoutsin laulaja Rowan Rafferty pohtii.

Turmion Kätilöiden Raaka Peen ja HC CSD:n 2 Times Terror julkaisee MetalOrgyn alla uuden videon.
– ”Lyrics of Death” -singlen videossa tehdään tupatarkastus eduskuntataloon. Tästähän voisi vetää johtopäätöksen, että muutakin materiaalia olisi tulossa. Olkaa varuillanne. Maailmanloppu tarvitsee arvoisensa sävelet, 2 Times Terror toteaa.

Harvakseltaan keikkaileva 2 Times Terror on MetalOrgyn harvinaisin näky; todella odotettu painajainen. Fear of Domination elää puolestaan aktiivista aikaa ja osallistuu MetalOrgyyn Berliinin Weekender-festivaalin jälkihöyryissä.
Fear of Dominationilla on nyt kunnon mylläys päällä. Sen saa kokea myös MetalOrgyn yleisö, laulaja Saku Solin lupaa.

MetalOrgy:
Turmion Kätilöt
2 Times Terror
Fear of Domination
High School Dropouts

to 18.4.2019 Helsinki, Nosturi (liput alk. 28 e, 30 e ovelta, Ticketmaster)
pe 19.4.2019 Lahti, Möysän Musaklubi (liput alk. 25 e, 30 e ovelta, Tiketti)
ennakkoliput tulevat myyntiin to 31.1.2019