Metsän siimeksessä raikaava Dark River Festival julkisti ensimmäiset esiintyjät: Exodus tähdittämään festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.11.2023

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 8.-10.8.2024. Kahdeksan 25:stä ensi vuoden esiintyjästä lyödään pöytään tänään, ja kun lisää yhtyeitä heti vuodenvaihteen jälkeen paljastetaan, on jälleen kerran selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän yleisöystävällisemmät metallifestarit!

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

86% kävijäkyselyymme vastanneista erittäin todennäköisesti suosittelisi tapahtumaa ystäville tai tuttaville. 79% vastanneista uskoo aivan tai melko varmasti tulevansa tapahtumaan myös ensi vuonna.

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle metallimusiikin suurkuluttajalle!

Ensimmäiset tapahtumassa esiintyvät yhtyeet ovat nyt julki. Niiden sekä lopun kokoonpanon suhteen olemme jälleen kerran kuunnelleet tarkalla korvalla, mitä bändejä te tahdotte ensi kesänä Kotkassa nähdä! Lisää bändijulkistuksia tiedossa heti vuodenvaihteen jälkeen!

Dark River Festivalin ensi vuodenkin line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta me metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen teille metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja meille on kunnia-asia palvella teitä, niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Koko ensi vuoden DRF-kattauksesta toki löytyy kansansuosikkeja ja genrelegendoja mutta mikä tärkeintä, useita metallifanien rakastamia huippubändejä, joita ei ole Suomessa, saati Kotkassa liian usein, jos koskaan nähty!

Ensimmäisten bändien joukosta paljastuu Slayerissa sen viime vuodet soittaneen Gary Holtin johtama San Franciscossa 1982 perustettu Bay Area Thrash Metal -legenda Exodus, viimeisimmällä albumillaan Suomen virallisen listan ykköstilan napannut sinfoninen black metal -yhtye Carach Angren, Children Of Bodom -kosketinsoittaja Janne Wirmanin kipparoima ja näyttävän paluun tehnyt, Ensiferumin Petri Lindroosin huutajakseen rekrytoinut Warmen, neljännellä albumillaan viime keväänä arvostelu- ja listamenestystä niittänyt melodinen death metal -ryhmä Marianas Rest, melankolisen doom metalin -kansansuosikki Kaunis Kuolematon, oikeistolaisia arvoja sinnikkäästi suosiva ja köyhien oikeuksia jo kohta viisitoista vuotta polkenut porvaricore -kvartetti Bob Malmstörm, pakanallisen black metalin kuumin kulttibändi Havukruunu sekä talven kesän keskelle takova melodioilla kuorrutettu death metal -komeetta Suotana.

DARK RIVER FESTIVAL 2024 (tähän mennessä):

Exodus (US)
Warmen
Carach Angren (NL)
Marianas Rest
Kaunis Kuolematon
Bob Malmström
Havukruunu
Suotana

Varmistaaksemme kodikkaan ja intiimin tunnelman, on tapahtumaan myynnissä tarkkaan rajattu määrä pääsylippuja. Älä siis nuku onnesi ohi. Lopullinen esiintyjälista tulee olemaan erinomainen!

Tapahtuman lipunmyynti alkaa nyt tiistaina 6.11.2023 klo 10:00. Liput myy Tiketti:
https://www.tiketti.fi/dark-river-festival-2024-honkalan-ampumahiihtostadion-kotka-lippuja/92601

Ennakkolippua halvemmat ja tiukkaan rajoitetut 3 päivän Early Bird -liput (myös VIP) ovat myynnissä 31.12.2023 00:00 asti, tai niin pitkään, kun niitä riittää.

Ensimmäistä kertaa myynnissä myös 300kpl rajoitettu määrä Limited Edition Ferrymen -lippuja jonka mukana eksklusiivinen More Than Metal -juhlapaita (myynnissä ainoastaan pääsylipun yhteydessä), Dark River Festival -kangaskassi sekä Limited Edition Ferryman -passi, joka oikeuttaa omaan sisäänkäyntiin festivaalialueelle.

Limited Edition Ferrymen Early Bird 3 päivää: alk. 139,90€

Early Bird 3 päivää: 95,90€ (Norm. 105,90€)

Early Bird VIP 3 päivää: 189,90€ (Norm. 198,90€)

Tapahtuma on K-18.

Luetuimmat

Uusimmat