Mew ja French Films lämmittelevät Musea Olympiastadionilla

MewTanskalainen ja suomalainen ovat varmistuneet brittiyhtye Musen lämmittelijöiksi tämän Helsingin konserttiin. Yhtyeet esiintyvät Olympiastadionilla lauantaina 27. heinäkuuta. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä. 

Parhaillaan uutta albumiaan äänittävän  Mew’n progressiiviset rytmit yhdistettynä Jonas Bjerren maagiseen tulkintaan luovat kokonaisuuden, jolle on vaikeaa löytää vertailukohtaa. Vuonna 1995 perustettu Mew esiintyi Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2002 – vuosi ennen kansainvälistä läpimurtoaan. Sittemmin Mew on kasvattanut mainettaan maailmalla ja Suomessakin bändillä on vankka suosio. Mew on tunnettu vaikuttavista livevedoistaan, erityisesti keikkojensa intensiivisestä tunnelmasta ja visuaalisesta ilmeestä. Esiintyjänä bändi on kunnianhimoinen ja tämä päästiin todistamaan myös kesän Provinssirockissa Mew’n vaikuttavalla keikalla.

Melodisia popelementtejä punkiin musiikissaan yhdistelevä French Films on tullut tutuksi loistavana livebändinä, jonka keikkoja on verrattu  jopa The Ramonesiin ja Hurriganesiin. Vuonna 2010 perustettu French Films ihastutti jo heti ensimmäisen singlensä myötä. Sen jälkeen bändi on ehtinyt julkaisemaan kaksi albumia, voittamaan European Border Breakers Awardin (2011) ja heittämään keikkaa ympäri Eurooppaa sekä Japanissa. Viime vuonna suomalaisyhtye vakuutti mm. Roskildessa ja Hultsfredissa sekä Flow Festivalilla.

Ison-Britannian suurimpiin rockbändeihin lukeutuva on reilussa kymmenessä vuodessa kasvanut klubeilta loppuunmyytyjä stadioneita myyväksi bändiksi.  Huikean näyttävistä ja hengästyttävistä esiintymisistään ja tuotantoteknisistä ratkaisuistaan tunnettu Muse vie stadionkiertueellaan show’nsa vieläpä areenakeikkojaan kunnianhimoisempaan muotoon, joten kesän konserteista voi odottaa täysin ainutlaatuisia show-spektaakkeleja. Yhtyeen maailmanluokan valo- ja videotekniikka yhdistettynä valtaviin lavarakenteisiin ja bändin kansainvälisiin megahitteihin muodostavat yhtälön, jota ei yksinkertaisesti voi jättää kokematta.

Musen toukokuussa alkanut The 2nd Law -maailmankiertue on saanut jo varsin maireita arvioita. Alla muutamia poimintoja:

”A space station, a giant robot on wheels, pyrotechnics, trapeze artists… Muse’s show at the Emirates Stadium was certainly one to remember, writes James Hall.”
–      The Telegraph

”Still – and by some distance – the best live act in the world.”
–     The Upcoming

KONSERTTI:

Muse (UK) – The 2nd Law Tour
+ Special Guests: Mew (DEN) + French Films
La 27.7.2013 Helsinki,
Portit avataan klo 17

LIPUT:
Toimituskuluineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua