mewithoutYou julkaisi albumin tiedot

mewithoutYou aikoo julkaista uuden albuminsa nimeltään ”It’s All Crazy! It’s All False! It’s All A Dream” toukokuun 19. päivä Tooth & Nail Recordsin kautta. Lue lisää nähdäksesi levyn tarkemmat tiedot.

mewithoutyou.jpg1. Every Thought a Thought of You

2. A Stick, Carrot & String

3. The Angel of Death Came to David’s Room

4. Goodbye, I!

5. The Fox, the Crow and the Cookie

6. Bullet to Binary (pt. Two)

7. Timothy Hay

8. Fig with a Bellyache

9. Cattail Down

10. The King Beetle on a Coconut Estate

11. Allah, Allah, Allah

Kommentoi julkaisua