Miau julkaisee uuden EP:n huhtikuussa

Kolmella vahvalla laulajalla ja rämäpäisellä punk-asenteella varustettu tyttötrio MIAU julkaisee debyytti-EP:nsä 13.4. Yhtye haluaa soittaa kovaa, näyttää kieltä tosikoille ja keskisormea liialliselle suunnitelmallisuudelle. Paljon jännempää on valita soittimet arpomalla, vetää ensimmäinen keikka suoraan bändikisassa ja saada toisella keikalla levytysdiili. Yhtyeen nimeä kantavalta EP:ltä on jo julkaistu single ”Nightwalkers”.

MIAUn muodostavat Henna Juvonen (kitara), Susanna Tikkanen (basso) ja Anu Kaukola (rummut). Mikrofonin varressa heiluvat kaikki vuorollaan, joten laulua voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi bändin instrumenteista. Kokoonpano kirjoittaa rehellisiä popkappaleita reilulla annoksella asennetta ja särmää. Yhtyeen tarttuvilla riffeillä ratsastavaa musiikkia on verrattu muun muassa Skunk Anansieen, The Breedersiin ja Queens Of The Stone Ageen. Trion motto on luottaa itseensä ja virheiden voimaan – niiden kohdalla pitää vain huutaa lujempaa.

Tytöt voi kevään aikana bongata myös keikoilta muun muassa Black Crows Break the Silence –yhtyeen kanssa. Levynjulkkarikeikka on tiedossa Bar Loosessa 17.4. Bändi on Radio Rockin haastattelussa torstaina 12.4. klo 19.00 ja YleX:llä keskiviikkona 11.4. klo 18.10.

KEIKAT
17.4. Bar Loose, Helsinki, levynjulkkarikeikka
21.4. On The Rocks (with Black Crows Break the Silence, Face of God)
30.4. Back Room, Kotka
4.5. Bar Bilis, Kerava
5.6. Lepakkomies, Helsinki (with Annie Mall)
7.6. Semifinal, Helsinki
12.7. Espan lava, Helsinki
10.8. Aukio12 –festivaali, Lohja

Kommentoi julkaisua