Michael Grant & The Assassins ja Bloody Heels saapuvat Suomeen marraskuussa

Vuosina 2013-2018 kitaraa glam metal -yhtye L.A. Gunsissa soittanut Michael Grant saapuu marraskuussa Suomeen.
Oman The Assassins -ryhmänsä kanssa rockaava muusikko nähdään tiistaina 9. marraskuuta Tampereen Tullikamarin Klubilla ja seuraavana iltana Helsingin On the Rocksissa. Molemmilla keikoilla on mukana latvialainen hard rock -pumppu .
Michael Grant & The Assassins julkaisi debyyttialbuminsa kesällä 2020. Pitkään ja hartaasti rakennettu ”Always the Villain” tarjoaa glamin ja hard rockin lisäksi mausteita vaihtoehtorockista ja raskaasta metallista. L.A. Gunsin jälkeen Michael Grant satsaa nyt täysillä omaan uraansa ja on valmiina nostamaan suuren rockin yhä massiivisemmaksi.
Latviassa vuonna 2012 perustettu Bloody Heels on jo tuttu ilmestys suomalaiselle yleisölle. Loppusyksystä maahamme saapuu bändi, jonka albumi ”Ignite the Sky” ilmestyi heinäkuussa 2021. Luvassa on siis upouutta tykitystä ja vanhoja klassikoita.
Eurooppalaisen hard rockin työteliäin yhtye kumartaa 1980-luvun suuruuksille mutta työstää erityisesti omaa uraansa omalla tyylillään. Hard rock never dies, tietää Bloody Heels ja antaa tukan heilua ja vääntää vahvistimen pykälään 11!
Michael Grant & The Assassins (USA) + Bloody Heels (LV)
TULLIKAMARIN KLUBI, TAMPERE
ti 9.11.2021
liput: 12,5 e (tiketti.fi), 15 e (ovelta)
ON THE ROCKS, HELSINKI
ke 10.11. 2021
liput: 13 e (tiketti.fi) / 16 e (ovelta)

Kommentoi julkaisua