Michael Monroe julkaisi videon kappaleelleen ”Can’t Stop Falling Apart”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.4.2022

Tämän viikon alussa syyskuisen Helsingin jäähallin 60-vuotisjuhlakeikkansa julkistanut rock-ikoni Michael Monroe tarjoaa lisää maistiaisia kesäkuun alussa julkaistavalta albumiltaan.

Can’t Stop Falling Apart onomistettu vaimoillemme ja rakkaillemme, jotka ovat seisoneet rinnallamme elämän eri käänteissä ja myös pitkien maailmankiertueiden ajan. Biisin sanoma koskee myös kaikkia työn takia paljon kotoa poissa olevia ihmisiä, jotka eivät näe läheisiään niin paljon kuin haluaisivat. Tämä on ylistyslaulu niille läheisillemme, jotka ovat aina tukenamme, Monroe kertoo.

Can’t Stop Falling Apart on 1970-luvun Sladen inspiroima glamrock ‘stomper’. Biisi juhlistaa rakkaitamme, jotka tukevat meitä kiertuemuusikon ylä- ja alamäissä, Rich Jones jatkaa.

Kesäkuussa 60-vuotta täyttävä Michael Monroe juhlistaa merkkipaaluaan 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa 23.syyskuuta. Keikalla tullaan kuulemaan lukuisia kappaleita sekä Hanoi Rocksin tuotannosta että Michael Monroen koko soolouran varrelta. Settilistalla on myös sellaisia biisejä, mitä Monroen keikoilla ei aiemmin ole kuultu. Noin kahden tunnin kestoinen keikka mahdollistaa monen Michael Monroe –klassikon kuulemisen saman illan aikana. 60-vuotisjuhlakeikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 2. toukokuuta klo 9.00.


Tulevana kesänä Monroe tulee myös keikkailemaan bändinsä kanssa ahkerasti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Katso tähän mennessä julkistetut päivät ja paikat täältä.