Michael Monroe muistelee aikaa kun Lemmy tarjosi Motörheadia taustabändikseen: ”Hänellä oli niin iso sydän”

, Sami Yaffa & Costello – Rock In The City Pori – 2020

Kotimaisen rockin kulmakiviin kuulunut Hanoi Rocks lopetti toimintansa vuonna 1985, kun yhtyeen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli auto-onnettomuudessa joulukuussa 1984.

Rockmaailma oli tästä uutisesta poissa tolaltaan. Hanoi Rocksin solisti Michael Monroe muisteleekin tuoreessa Classic Rock -lehden haastattelussa noita aikoja ja sitä, kuinka apua tarjottiin hieman yllättävältäkin taholta.

Motörheadin edesmennyt keulakuva oli nimittäin tarjonnut omaa yhtyettään surun murtamalle Monroelle taustabändiksi, jotta Monroella olisi yhtye, jonka kanssa soittaa Hanoin lopetettua.

”Hän sanoi, että tiedätkös mitä, kaveri; me voimme soittaa sinun taustallasi. Hän tarjosi Motörheadia minulle taustabändiksi, koska hän oli niin poissa tolaltaan Razzlen kuolemasta. Olin ihan, että vau, tiedätkö kuinka paljon tuo merkitsee minulle? Kyseessä oli suuri kunnia. Mutta olin niin nuori ja lapsenkasvoinen silloin. Olin varma, että hänen faninsa olisivat syöneet minut elävältä. Mutta hänellä oli niin iso sydän. Ja hän oli aina sama upea ja ihana tyyppi. Olin onnekas saadessani tuntea hänet”, Monroe kertoo.

 

Kommentoi julkaisua