Michael Monroe vierailee 6G:n uudella kesäsinkulla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.6.2020

6G:n tänään ilmestynyt uusi single ”Soita mut repeatilla” on 80-luvun soundimaailmoista vaikutteita ottanut kesäinen popbiisi. Kappaleella vierailee Michael Monroe, jonka saksofoni kruunaa biisin kesäisen letkeän tunnelman. Voit kuunnella Michaelin vierailun kappaleessa tästä:

6G:n ja Monroen tiet kohtasivat vuonna 2018, kun Michael valmensi yhtyettä X Factorissa. Yhteydenpito on jatkunut myös ohjelman jälkeen, ja muusikot ovat suunnitelleet yhteistä biisiä jo pitkään.

Tutustuin 6G-yhtyeeseen erään TV-ohjelman yhteydessä pari vuotta sitten. Bändillä on hyvä omanlaisensa nykyaikainen soundi ja tarttuvia, melodisia biisejä, joissa on paljon hittipotentiaalia. Toivoisin heille enemmän näkyvyyttä ja suosiota, sillä he todellakin ansaitsisivat sen Michael Monroe kertoo.

6G:n laulaja Matias avaa yhteisbiisin syntyä näin: ”Kun olin saanut ekan demon valmiiksi, tuli fiilis, että Monroen saksofoni voisi sopia tähän biisiin. Lähetin demon Michaelille, ja hän tykkäsi biisistä kovasti. Studiosessio Monroen kanssa oli hauska ja mieleenpainuva kokemus.”

Soita mut repeatilla” -biisi on 6G:n viides single. Sen tuottajana toimi Mökkitie Recordsin Timo Ruokola. Kaikki edelliset singlet ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja esimerkiksi ”Tarzan ja Jane” -biisi on streamannut Spotifyssa jo yli 150 000 kertaa.

6G:
Matias Haikonen (laulu)
Aleksi Lehtinen (kitara)
Tino Nieminen (basso)
Niklas Korhonen (koskettimet)
Jere Nieminen (rummut)

https://www.facebook.com/6Gvirallinen/
https://www.instagram.com/6gvirallinen/
https://www.youtube.com/channel/UCRioZdfHJcxrTH2qjMrtG1A

Luetuimmat

Uusimmat