Michael Schenker Fest julkaisi eilen ”Revelation”-albumin: ilmestyneen levyn kunniaksi ”Behind The Smile” -kappaleesta lyriikkavideo

Saksalaisen kitaristi Michael Schenkerin luotsaama Michael Schenker Fest julkaisi eilen perjantaina ”Revelation”-albumin Nuclear Blast Recordsin kautta. Kokoonpano tarjoilee levyn julkaisun kunniaksi ”Behind The Smile” -kappaleesta lyriikkavideon, jonka näet tästä:

”Revelation”-levyn kappalelista (CD-Digipak, 2-LP, Digital)
01. Rock Steady
02. Under A Blood Red Sky
03. Silent Again
04. Sleeping With The Light On
05. The Beast In The Shadows
06. Behind The Smile
07. Crazy Daze
08. Lead You Astray
09. We Are The Voice
10. Headed For The Sun
11. Old Man
12. Still In The Fight
13. Ascension
14. Armed And Ready (live)
15. Bad Boys (live)
16. Rock Bottom (live)