The Rolling Stones - promokuva 2017

Mick Jagger kaavailee lahjoittavansa koko 500 miljoonan dollarin omaisuutensa hyväntekeväisyyteen kuolemansa jälkeen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.9.2023

Legendaarinen rockyhtye The Rolling Stones kertoi syyskuun alussa julkaisevansa täysin uuden albumin ”Hackney Diamonds” lokakuun 20. päivä. Mick Jagger, Ronnie Wood ja Keith Richards jakoivat yllätyksen globaalissa tiedotustilaisuudessa, jonka yhteydessä sai ensisoittonsa albumin ensimmäinen single ”Angry”. Ennen tätä bändiltä saatiin uutta musiikkia vuoden 2005 ”A Bigger Bang” -albumin myötä.

Nyt yhtyeen laulaja Mick Jagger on antanut bändin tulevaan albumiin liittyen haastattelun The Wall Street Journalille, jossa on kertonut olevansa avoin lahjoittamaan omaisuutensa hyväntekeväisyyteen kuolemansa jälkeen, koska tämän kahdeksalla lapsella on jo asiat elämässä hoidettu valmiiksi. Jagger kokee haluavansa tehdä maailmaan jotain hyvää kuolemansa jälkeen ja sen vuoksi pohtii omaisuutensa lahjoittamista.

Mick Jagger on tullut tunnetuksi hyvin anteliaana muusikkona ja hän on lahjoittanut uransa aikana paljon rahaa erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Stones lähetti Ukrainan hyökkäyksen uhreille viime vuonna ”anteliaan” summan rahaa. Money Inc. -sivuston mukaan mukaan hän on jakanut omaisuuttaan muun muassa Elton John AIDS Foundationille, Ison-Britannian Prince’s Trustille sekä Jaggerin omalle Red Rooster -ohjelmalle, joka kannustaa lapsia soittamaan musiikkia.

Hän on myös valtava krikettifani ja lahjoitti yhteensä noin 122 500 dollaria lasten krikettihyväntekeväisyyteen Chance to Shine -tapahtumassa vuonna 2018 perustuen pelaajien hyväntekeväisyysottelussa tehtyjen juoksujen määrään.

Luetuimmat

Uusimmat