Microsoftin peliosaston toimitusjohtaja vihjailee uudesta Guitar Hero -pelistä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.1.2022

Huippusuositun videopeli Guitar Heron viimeisin julkaisu tapahtui vuonna 2015 Guitar Hero Liven muodossa, ja sitä edelsi traditionaalisempi versio pelistä vuonna 2010 Warriors Of Rockin muodossa.

Teknologiajätti Microsoft osti hiljattain Activision Blizzardin hulppealla 68,7 miljardilla dollarilla. Nyt Microsoftin peliosaston toimitusjohtaja Phil Spencer vihjailee, että Guitar Hero -sarjaan olisi tulossa uusi lisäys.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Spencer listasi The Washington Postin artikkeliin joukon sarjoja, joiden työstämistä hän odottaa innolla. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Guitar Hero sekä King’s Quest.

”Toivomme, että voimme työskennellä heidän (Activision Blizzardin) kanssaan, kun sopimus sinetöidään, jotta voimme varmistaa, että meillä on resursseja työskennellä niiden pelisarjojen parissa, joita olen rakastanut lapsuudestani lähtien, ja joita tiimit todella haluavat saada. Odotan innolla näitä keskusteluja. Uskon todella, että kyse on resurssien lisäämisestä ja kyvykkyyden lisäämisestä”, Spencer kommentoi Activision Blizzardin ostamista.