Midnight Bullet julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta kolmannelta albumiltaan!

julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa toukokuun 3. päivänä. Orkesteri yhdistelee heavy- sekä punkmusiikin ominaisuuksia tutulla ominaisella tyylillään, eikä säästele tiukkoja riffejä ja tarttuvia melodioita tälläkään kertaa. Yhtyeen kolmas pitkäsoitto julkaistaan Inverse Recordsin kautta, ja albumin on miksannut sekä masteroinut Juuso Turkki (Ambiwave Audio Productions, The Hypothesis). Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu video kappaleesta nimeltä ”Second Chances”, voit katsoa sen tästä:

”Into the Fire” -albumin teema käsittelee kansikuvassa olevaa ”pahaa” mustaa palloa, joka on jokaisen ihmisen sisällä. Tämä musta möykky kuvastaa ahdistusta, epävarmuutta, pelkoa ja masennusta, jotka välillä sykkivät voimakkaammin ja välillä heikommin. Albumin kappaleet käsittelevät näitä aiheita eri näkökulmista.

Ensimmäinen singlejulkaisu on 8.2. kappaleesta ”Second Chances”. Tämän jälkeen yhtye julkaisee ennen albumin ilmestymistä kaikki kappaleensa singleinä sekä musiikkivideoina 22.2. lähtien joka perjantai bändin Youtube-kanavalla sekä digitaalisissa palvelimissa.

Vokalisti/kitaristi Tuomas Lahti kommentoi:

”Uuden albumin työstäminen oli pitkä ja kivinen tie, mutta työ kannatti ja lopputuloksesta tuli parempaa kuin koskaan aikaisemmin. Tällä kertaa sisältöön on panostettu kaikella tapaa enemmän, muun muassa tarjoamalla lisäksi visuaalista tuotantoa kaikkiin kappaleisiin erilaisten musiikkivideoiden muodossa. Videoita tulee olemaan kolmea eri tyyliä: 4 kappaletta perinteisempiä soittomusavideoita, 4 kappaletta lyriikkavideoita ja 4 kappaletta studioäänitysvideoita”.

Biisilista:
1. Ain’t Dead Yet
2. Into the Fire
3. Rise
4. Over the Edge
5. One Man War
6. Second Chances
7. No Turning Back
8. Break Me First
9. Quiet Whisper
10. Morning Star
11. One by One
12. Leavings

Albumin kannesta vastaa Mirko Miettinen.

Kokoonpano:
Tuomas Lahti – Laulu & kitara
Mikko Nokelainen – Rummut
Lauri Ikonen – Lead kitara
Mirko Miettinen – Basso

Linkit:
https://www.facebook.com/MidnightBullet
https://www.instagram.com/midnightbulletband
https://www.youtube.com/channel/UCrZlEVXnDyN_m_bB_jA0mDg
https://spoti.fi/2GfYFCW

Kommentoi julkaisua