Midnight Bullet uuden albumin kimpussa – uusi single julkaistu

työstää parhaillaan neljättä studioalbumiaan. ”Hostile Resistance” on tulevalta levyltä ensimmäinen singlejulkaisu ja kappale julkaistiin 12.2.2021 perjantaina digitaalisissa palvelimissa sekä yhtyeen Youtube-kanavalla.

 

Neljäs studioalbumi, joka on jatkoa vuonna 2019 julkaistulle ”Into the Fire” -albumille, on myös nimeltään ”Hostile Resistance” ja tuleva pitkäsoitto on määrä julkaista myöhemmin syksyllä 2021. Albumi ”Hostile Resistance” palauttaa orkesterin takaisin juurilleen. Midnight Bullet tarjoilee kappaleita energialla ja raakuudella, joka oli läsnä jo yhtyeen “autotalliaikoina”.

Yhtye julkaisee myös toisen singlen nimeltään ”Angel of Babylon”, joka ilmestyy 19.3.2021 digitaalisissa palvelimissa sekä yhtyeen Youtube-kanavalla.

Tuomas Lahti, laulu & kitara:

“Olemme erittäin innoissamme uudesta materiaalista ja mahtavaa päästä jakamaan sitä kuulijoille. Uusia biisejä on nyt kirjoitettu reilu 8 kuukautta, jonka myötä tekemiseen on löytynyt pitkästä aikaa aivan uudenlaista otetta ja intoa. Tuntuu todella hyvälle taas kirjoittaa biisejä, joissa on energiaa ja alkukantaista voimaa.”

Kommentoi julkaisua