Midnight Bulletilta uusi single ”Enemy Number One”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 21.1.2022

Midnight Bulletin uusi singlejulkaisu nimeltään ”Enemy Number One” on nyt kuultavissa. ´”Enemy Number One” löytyy myös yhtyeen tulevalta ”Hostile Resistance” -albumilta, jonka julkaisu on 4.3.2022 Inverse Recordsin toimesta.

Enemy Number One” on kappale, joka esittelee yhtyeen uutta ja odottamatonta puolta. Vaikka joitain skatepunk- ja pop-elementtejä on uudelta levyltä jätetty pois aggressiivisemman soundin takia, bändi on silti onnistunut tuomaan uusia sävyjä pöytään.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Albumin julkaisu lähenee ja olemme tietenkin tästä hyvin innoissamme! Enemy Number One oli sanoitusmielessä melko haastava, mutta siitä tuli yksi albumin parhaista kappaleista. Tässä kappaleessa on paljon groovea, mutta samalla se on myös erittäin raskas. On todella palkitsevaa kirjoittaa musiikkia tämän bändin kanssa, koska koskaan ei tiedä mihin lopulta päätyy. Tämä laulu kertoo kuinka paras ystäväsi muuttuu pahimmaksi viholliseksesi.”

Tuomas Lahti, laulu & kitara