Miettiin, Kuva: Niko Saarinen

Miettiin kiinnitetty Svart Recordsille – uusi albumi ilmestyy tammikuussa

Kirjoittanut Teemu Hakala - 19.12.2018
Miettiin, Kuva: Niko Saarinen

”…ja bändin jätkät” on Miettiinin ensimmäinen varsinainen bändilevy, jota biisintekijä Vili Miettiin ei ole tehnyt studion uumenissa kokonaan itse. Tammikuussa ilmestyvä uusi albumi on vaarallisen tarttuvaa melodista punk rockia sisältävä äänite, joka on kuin 2010-luvun Kouvolan punk-sotien soundtrack.

Vili Miettiin on itse sitä mieltä, että vasta tammikuussa ilmestyvä julkaisu on se ensimmäinen ja oikea debyyttialbumi, jonka rinnalla aiempi julkaisu ”Pitäis vissiin elää” oli oikeastaan vanhojen ideoiden arkistointia. Vili täsmentää tulevan uutukaisen sisältöä ja painottaa, että aiemmat soolona nauhoitetut Miettiinin julkaisut ovat olleet jo kauan loppuunmyytyjä:

”Nykyisessä taustabändissä vaikuttaa sen verran kovia tekijöitä, että keikoilla hioutuneet biisit oli viisasta saattaa nauhalle koko bändin voimin. Bändin jätkät ovat valinneet tuhnuisilta pienjulkaisuilta parhaat palat, ja tehneet niille todellista oikeutta kaikkien soittajien yhteisellä panoksella.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Svart Records julkaisee ”…ja bändin jätkät” -albumin vinyylinä ja digitaalisena tallenteena 18.1.2019. Samana päivänä yhtye juhlistaa levyn julkaisua Tavastian keikalla, jolla mukana ovat myös Teksti-TV 666, Ghost World, Romanssi, Linkopii sekä Acid Runs. Uuden albumin ensimmäinen, hieman tutulle kuulostava digitaalinen single ”Rappiolla 2” on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa sekä Svartin Youtube-kanavalla:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
 1. Epäpyhä
 2. Rappiolla 2
 3. Pois
 4. Alkuvoimia
 5. SSNK
 6. Urbaani ahdistus
 7. Eläin
 8. Kateus voittaa
 9. Mä alan luisuu
 10. Sipulin määrä
 11. Nyt (se tapahtuu)
 12. Yksi miljoonasta

”…ja bändin jätkät” -levyn kokoonpano:

Vili Miettiin – laulu ja syna
Gyntsä Kivioja – Kitara
Jere Lehmus – Kitara
Jarkko Typpö – Basso
Tumppi Väänänen – Rummut

https://www.facebook.com/miettiin/

Levyjulkaisukeikan tapahtumasivu

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

https://www.facebook.com/events/2127812543919746/