”Mikään ei ole parempaa kuin päästä Rytmihäiriön keikalle päästämään höyryt pois” – Lähiöbotoxin Seksikäs-Suklaa paljasti Kaaoszinelle viisi uraansa eniten vaikuttanutta albumia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.4.2024

Tiukkoja heviriffejä ja räppiä yhdistelevä Lähiöbotox on noussut debyyttinsä jälkeen yhdeksi metallimusiikin seuratuimmista yhtyeistä, ja se on noteerattu muun muassa Emma-ehdokkuuksilla Vuoden metalli ja Vuoden tulokas -sarjoissa.

Yhtye julkaisi hiljattain uuden ”Ei toivoa” -nimisen kappaleen, joka on bändin ensimmäinen julkaisu vuoden 2022 jälkeen, jolloin ilmestyi sen toinen albumi ”Itä-Metal”. Sinkku esittelee bändin uutta, melodisempaa otetta. Tuore julkaisu käynnistää virallisesti Lähiöbotoxin vuoden 2024, johon mahtuu kevään klubikeikkojen ja kesän festarivetojen lisäksi myös African Metal Tour -dokumentti Ylen kanavilla maaliskuussa.

Yhtyeen laulajana toimiva Luyeye ”Viki” Konssi vieraili Kaaoszinen studiolla helmikuun 27. päivä kertomassa hieman yhtyeen tuoreimpia kuulumisia niin uuden musiikin kuin tulevien keikkojen suhteen ja voit katsoa videohaastattelun artikkelin lopusta. Vierailunsa lomassa Viki suostui myös paljastamaan viisi uraansa eniten vaikuttanutta albumia ja voit katsoa Vikin valinnat ja perustelut valintoihin liittyen tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan puolestaan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.

Voit kuunnella Lähiöbotoxin tuoreen ”Ei toivoa” -kappaleen tästä:

Aiheeseen liittyvät videot: