Mikkey Dee toivoo alkuperäisen King Diamond -kokoonpanon palaavan

King Diamondin rumpalina vuosina 1985-1989 toiminut, sittemmin Motörheadista ja Scorpionsista tuttu kertoi Cassius Morrisin haastattelussa toivovansa King Diamondin alkuperäisen kokoonpanon elossa olevien jäsenten palaavan yhdessä tien päälle. Dee soitti rumpuja yhtyeen levytysuran alkupään albumeilla ”Fatal Portrait”, ”Abigail”, ”Them” ja ”Conspiracy”.

”Valitettavasti (alkuperäinen basisti) Timi Hansen on kuollut, mutta mukana voisivat olla Andy (LaRocque, kitara), Michael Denner (kitara) tai Pete Blakk (kitara), basson varressa Hal Patino, ja rummuissa minä itse. Jos ei muuten, niin edes yhdelle kiertueelle, jossa soittaisimme pelkästään kamaa, jota teimme yhdessä – ’Fatal Portraitista’ ’Conspiracyyn’. Se voisi olla hauska ja menestyksekäs rundi.”

Nykyään Scorpionsin kanssa esiintyvä rumpali kertoo King Diamondin alkuperäisten jäsenien olevan yhä hyvää pataa keskenään, ja päätöksen jäävän lopulta Kingin itsensä käsiin:

”King tekee myös Mercyful Fatea, ja päätös on hänestä kiinni. En nää syytä, miksei. Jos en ole kiinni Scorpionsin kanssa, voisin helposti nähdä itseni lähtemässä mukaan. Sellainen olisi varmasti todella hauskaa, sillä olimme hieno poppoo nuoria kundeja. Ja puhun yhä Andyn, Peten, Halin ja Kinginkin kanssa.”

Katso Mikkey Deen haastattelu kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi julkaisua