Mikko Merimaasta Tavastia-klubin ohjelmavastaava

Tavastia-klubin ohjelmavastaavaksi nimitetty Mikko Merimaa, 21, on tähän asti vastannut Tavastian lipunmyynnistä ja markkinoinnista sekä ollut mukana keikkabuukkauksissa. Ohjelmavastaavana Merimaa on kartuttanut kokemusta myös jo turkulaisessa Gongissa.

Mikko Merimaalla on nuoresta iästään huolimatta laaja-alainen kokemus tapahtuma-alalta. Lukion ohella hän työskenteli Tiketti Oy:n asiakaspalvelussa, ja täyspäiväisesti hän aloitti Tiketissä myyntiosastolla tapahtumakoordinaattorina heti ylioppilaaksi valmistuttuaan.

Mikko on ollut mukana Tavastian ohjelmatyössä jo muutaman vuoden, ja hän on osoittanut olevansa osaava, aktiivinen sekä asiasta innostunut ja hänellä on riittävät eväät ottaa vastuullisempi rooli Tavastian ohjelmabuukkauksessa”, kertoo Tavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa.

Yhtiö on hyvässä kunnossa, ja Mikko edustaa jatkuvuutta organisaatiossamme. Hän on jo osoittanut yhteistyökykynsä eri tahojen kanssa”, kommentoi Tavastian hallituksen puheenjohtaja Pekka Görman.

On ollut suuri kunnia työskennellä Tavastia-klubilla jo parin vuoden ajan. Otan tämän pestin vastaan suurella innostuksella sekä nöyryydellä”, Mikko Merimaa toteaa.

Vuonna 1970 perustettu Tavastia juhlii 50-vuotisiaan ensi vuonna. Keikkarintamalla menee erittäin hyvin. Viime vuonna Tavastialla järjestettiin ennätysmäärä loppuunmyytyjä keikkoja. Pekka Görman ja Juhani Merimaa jatkavat edelleen työtään Tavastialla.

Kommentoi julkaisua