Miksi Slash ei soita Guns N’ Roses -materiaalia Myles Kennedy and the Conspiratorsin keikoilla? Kitaristi paljastaa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.2.2022

Kitarasankari Slash julkaisee Myles Kennedy and the Conspiratorsin kanssa uuden albumin ”4” helmikuun 11. päivä. Bändi lähtee myös levyn tiimoilta kiertueelle.

Mutta miksi yhtye ei soita keikoillaan yhtään Guns N’ Rosesin kappaletta? Tai Velvet Revolveria? Kitaristi paljastaa tuoreessa Ultimate Classic Rockin haastattelussa, että koska Myles Kennedy and the Conspiratorsilla on pian jo neljäs studioalbumi julkaistuna, materiaalia on enemmän kuin tarpeeksi koko setin täyttämiseksi.

”Täytyy myöntää, että kaipasin kovasti GNR-materiaalin soittamista, kun tämä homma alkoi, joten se oli minulle loistava tapa soittaa niitä. Mutta palattuani takaisin kaikkien GNR-kavereideni kanssa ajattelin jonkin ajan kuluttua, että ’minun ei oikeastaan tarvitse tehdä sitä Mylesin ja kumppaneiden kanssa’, joten meillä ei ole yhtään Guns-biisiä setissä. Tosin tavallaan kaipaan satunnaista Velvet Revolverin biisiä. En ole siis vielä laittanut yhtään Velvet-biisiä settiin, mutta saatan jossain vaiheessa laittaa ainakin yhden, ihan vain huvin vuoksi”, Slash kertoo.