Miley Cyrus sai tulevalle Metallica cover-albumilleen nimekkään vierailijan: Elton John mukana ”Nothing Else Mattersin” tulkinnassa

Yhdysvaltalainen pop-jättiläinen on kertonut työstävänsä kokonaista albumillista täynnä metallijätti Metallican covereita. Aikaisemminkin urallaan Metallicaa versioinut poppari julkaisi hetki sitten myös oman albuminsa ”Plastic Hearts”, joka sisältää rockia.

Nyt kun Cyrusin oma levy on julkaistu, on työ -albumia kohden jatkunut tasaisesti. Tulevalle levylle ollaan ilmeisesti saamassa hienoja vierailijoita, joista yksi on legendaarinen Sir Elton John. Cyrus kertoo brittiläisessä radio-ohjelmassa ”Capital Breakfast With Roman Kempissa”, että Elton John soittaa pianoa balladi ”Nothing Else Mattersissa”.

Lisäksi Cyrus kertoo, että levyllä kuullaan esimerkiksi sellovirtuoosi Yo-Yo Maa sekä muun muassa Red Hot Chili Peppersista tunnettua rumpali Chad Smithia.

Cyruksen Metallica-albumin tuottaa Andrew Watt, joka on esimerkiksi Ozzy Osbournen tuoreen ”Ordinary Man” -levyn tuottaja.

Kommentoi julkaisua