Miltä kuulostaa Yksin kotona -elokuvan tunnari August Burns Redin soittamana?

Kirjoittanut Teemu Hakala - 25.11.2015

August Burns Red 2015August Burns Red on ottanut käsittelyynsä Yksin kotona -elokuvan tunnarin. Kappale on osa tulevaa Punk Goes Christmas kokoelmaa, jolla esiintyy yhtyeen lisäksi mm. New Found Glory, All Time Low sekä Yellowcard. Lue lisää kuullaksesi kappaleen sekä nähdäksesi kokoelman kaikki esiintyjät ja kappaleet.

Punk Goes Christmas 20151. New Found Glory – “Nothing For Christmas”
2. All Time Low – “Fool’s Holiday”
3. Real Friends – “I Had A Heart”
4. Jarrod Alonge – “12 Days Of A Pop-Punk Christmas”
5. Man Overboard – “Father Christmas”
6. The Summer Set – “This Christmas”
7. Crown The Empire – “There Will Be No Christmas”
8. Yellowcard – “Christmas Lights”
9. August Burns Red – ”Home Alone Theme”
10. Issues – “Merry Christmas, Happy Holidays”
11. Jason Lancaster – “All I Can Give You”
12. Being As An Ocean – “Have Yourself A Merry Little Christmas”
13. The Ready Set – “I Don’t Wanna Spend Another Christmas Without You”
14. This Wild Life – “Sleigh Ride”
15. Set It Off – “This Christmas (I’ll Burn It To The Ground)”
16. William Beckett – “Do You Hear What I Hear?”