Miltä kuulostaisivat muiden yhtyeiden kappaleet, jos Bruce Dickinson laulaisi niillä? Raphael Mendes – niminen tubettaja osaa asian ilmaista

 

Miten olisi hieman Roxetten, Lady Gagan, Michael Jacksonin, Queenin, Metallican, Guns N´Rosesin, The Beatlesin tai Cindy Lauperin tuotantoa illan ratoksi? Entä miltä se kuulostaisi, jos alkaisi niitä tulkita? Polttavaan kysymykseen tarjoaa vastauksen tietenkin brasilialainen tubettaja, mies nimeltään .

Hämmentävän hyvin Bruce Dickinsonin () lauluääntä ja laulutyyliä imitoiva Mendes on YouTube-viihdyttäjä, jolla on kanavallaan yli 30 000 tilaajaa. Eikä sinänsä ihme, sillä silloin kun omaa lahjakkuutta, se saattaa kiinnostaa muitakin. Ja jos vaikka juuri Dickinsonin kaltaisen maestron imitoimisen taitaminen onnistuu, se kannattaa varmasti tuoda kuultavaksi muillekin. Jos ei muuten, niin edes kaikkien ihmetykseksi, kuten Mendes on tehnyt.

Jo useamman vuoden YouTube-kanavaansa pitänyt Mendes on jälleen kunnostautunut coveroimaan pätkiä eri artistien kappaleista Dickinson-äänellään videosarjassaan nimeltä ”What if Bruce Dickinson sang in other bands?”. Sen verran antaumuksella Mendes Bruce Dickinsonia imitoi, että kyseessä on selvästi enemmänkin tribuutti, kuin parodia. Videosarjan uusimpia jaksoja pääset kuulemaan  ja ihmettelemään alta. Raphael Mendesin kanavalta löytyy tietenkin myös videoita, joilla coveroitavaksi on päätynyt myös Iron Maiden -yhtyeen tuotantoa.

Raphael Mendesin fanisivut löydät Facebookista.

 

Kommentoi julkaisua