Ministryn kitaristi Sin Quirinia syytetään seksin harrastamisesta kahden alaikäisen tytön kanssa

Yhdysvaltalaisessa pitkän linjan industrial metal -yhtye Ministryssa vuodesta 2007 asti kitaraa soittanutta Sinhue ”Sin” Quirinia syytetään seksin harrastamisesta kahden alaikäisen nuoren tytön kanssa. Musiikkisivusto Billboard on julkaissut mittavan artikkelin, jossa se esittelee entisen sisaryhtiönsä Spinin raportin aiheesta. Suosittelemme tutustumaan artikkeliin kokonaisuudessaan, mikäli tapauksen kaikki yksityiskohdat kiinnostavat. Billboardin raportti näyttäisi valitettavasti kuitenkin olevan tällä hetkellä maksumuurin takana, mutta onneksi lukuisat musiikkimediat ovat referoineet sitä uutisissaan.

Spin sai paljon todistusaineistoa Lacey Sculls -nimiseltä henkilöltä, joka oli itse ollut suhteessa Quirinin kanssa. Sculls kertoo päättäneensä suhteensa kitaristin kanssa saatuaan tietää tämän harrastettua seksiä alaikäisen tytön kanssa.

Quirinia syytetään seksin harrastamisesta kahden eri naisen, Kelly Longorian sekä ”Brooke” -nimeä käyttäneen henkilön kanssa. Longorian mukaan Quirin oli lähestynyt häntä vuonna 2002 Texasin San Antoniossa Dope -yhtyeen konsertissa, jonka yhteydessä he olivat vaihtaneet yhteystietojaan. Longoria kertoo, että tuona iltana ei vielä tapahtunut mitään, mutta Quirin oli hänen mukaansa matkustanut sen jälkeen lähes parikymmentä kertaa kiertueiden välissä harrastamaan seksiä hänen kanssaan. San Antoniossa suojaikäraja on 17 vuotta, ja Longoria itse oli vain 15-vuotias.

Longorian perhe on myös tarjonnut tietoja tapauksesta. Quirin itse kiistää ikinä harrastaneensa seksiä tytön kanssa, vaan oli kuulemma ottanut tämän yhteystiedot lisätäkseen hänet silloisen yhtyeensä,  Society 1:n postilistalle. Tätä tarinaa puoltaa myös Quirinin asianajaja Randolph Ortega. Ortega on myös kiistänyt Longorian esittämän väitteen siitä, että Society 1:n DVD-julkaisu ”Fearing The Exitilla” lausuttu ”Kell, we’re almost there” eli ”Kell, saavutamme sen kohta” olisi viittaus siihen, että Longoria ohittaa suojaikärajan.

Oreganon Portlandissa asuva ”Brooke”-nimeä käyttävä henkilö kertoo myös Quirinin aloittaneen seksisuhteen kanssaan vuonna 2005 ”Brooken” ollessa vielä alaikäinen. Brooken mukaan he tapasivat myös Society 1:n konsertissa, jonka jälkeen koko bändi vietti yönsä tämän kotona, kun Brooken äiti oli poissa. Quirin ja Brooke harrastivat tuolloin seksiä, vaikka hän oli tehnyt selväksi, että on 16-vuotias. Suojaikäraja Oregonissa on 18 vuotta. Brookesta käytetään keksittyä nimimerkkiä naisen identiteetin suojaamiseksi.

Todisteita Quirinia vastaan on myös tarjonnut miehen entinen sosiaalisen median vastaava Beth George. Beth oli vuonna 2012 huolestunut alaikäisiltä tulleista viesteistä, joita Quirinin sosiaaliseen mediaan alkoi ilmestyä. Kun Beth oli kysynyt Quirinilta noista viesteistä, oli hän saanut potkut. Quirinin asianajaja Randolph Ortega kieltää Bethin koskaan olleen asiakkaansa kanssa töissä, ja että hänen väitteensä ovat valheellisia.

Spin oli koittanut tavoittaa Ministryn keulakuvaa, Al Jourgensenia, tapauksen tiimoilta, mutta vastaus tulikin Ortegalta, jonka mukaan Jourgensenilla ei ole mitään tietoa mistään asiaan liittyvästä.

Tietojen keräämisessä avittanut Lacey Sculls on julkaissut Instagram-tilillään aiheesta pitkän viestin, jossa hän kertoo halunneensa tuoda nämä tapaukset jo pitkään julkisuuteen. Sculls kirjoittaa:

”Olen puhunut tästä jo todella pitkään, ja vihdoin mediajättiläiset Billboard ja Spin ovat nostaneet ne esille […] En ole puhunut tästä julkisesti ennen, mutta haluan teidän kaikkien tietävän, että minua itseäni on pahoinpidelty seksuaalisesti siitä asti, kun olin 5-vuotias. Se oli todella vahingollista minulle sekä fyysisesti että henkisesti. Perheeni tuen ja rakkauden avulla minä kuitenkin kykenin selviämään siitä. Se, että aikuiset miehet saalistavat alaikäisiä tyttöjä on jotain, joka saa vereni kieumaan, eikä se tule olemaan minulle ikinä sallittua tai anteeksiannettavaa.”

Sculls kertoo kauhistuneensa saadessaan tietää, että Quirin oli harrastanut seksiä 15-vuotiaan tytön kanssa. Tapahtuma oli tullut Scullsin tietoon, kun yksi hänen ystävänsä kertoi joutuneensa Quirinin uhriksi, jota hän oli kutsunut suoraan pedofiiliksi. Sculls kertoo kysyneensä asiasta suoraan kitaristilta, joka oli myöntänyt harrastaneensa seksiä 15-vuotiaan Longorian kanssa.

”On valitettavaa, että musiikkibisneksessä toimivat aikuiset miehet jahtaamassa alaikäisiä tyttöjä on niin yleinen ilmiö. Minun tehtäväni vuonna 2020 on koittaa saada aikaan muutoksia musiikkiskenessä ja suojella alaikäisiä tyttöjä Quirinin kaltaisilta pedoilta. Liian moni ihminen on kääntänyt katseensa pois tällaisesta paskasta. Minä sanon, että nyt riittää. Meidän tulee suojella alaikäisiä faneja, ja minä aion itse tarttua ohjaksiin tässä todella tärkeässä ja henkilökohtaisessa ongelmassa”, Sculls päättää kirjoituksensa.

Ministry tai Quirin eivät ole jutun kirjoitushetkellä antaneet omaa lausuntoaan koskien näitä syytöksiä.

Quirin soitti Ministryssa vuosina 2007-2008, jonka jälkeen hän oli joitakin vuosia poissa bändistä. Mies kuitenkin palasi mukaan vuonna 2012, ja on siitä asti soittanut bändissä. Miehen muita projekteja ovat hänen uransa aikana olleet Lords of Acid, Society 1 sekä Revolting Clocks.

View this post on Instagram

*** GOOGLE: Billboard Sin Quirin *** Please share. I have been talking about this for years now, and finally it has been confirmed by media giants BILLBOARD and SPIN. #SinQuirin, guitarist for the bands #Ministry and formerly #LordsofAcid, has multiple accusations from multiple sources, that he is a sexual predator of underage girls. I've never talked about this publicly before, but I need you all to know something. I myself, was horribly sexually abused starting when I was 5 years old, and lasting for years. It was incredibly physically and psychologically damaging to me. Through the love and support of my family, I was able to overcome it. However, the issue of adult men who sexually prey on underage girls is something that makes my blood boil, and will never, ever be okay or excusable with me. . . So when I toured with Lords of Acid in 2010 with Sin Quirin on guitars, and then ended up dating him after the tour, now that you know this about my past, you can imagine my horror when I found out that he has had sexual relationships with girls as young as 15 – when he was in his 30s. I first learned about this through a friend of one of Sin's victims, who outright referred to Sin as a "pedophile". When I heard this, I immediately confronted Sin about this, in person, in 2011, and I asked him point blank, "Did you have sex with a 15 year old when you were in your 30s?" To which he sheepishly replied, "Yes". It was at that point that I ended the relationship with him. I was absolutely disgusted and horrified. . Sadly, the issue of adult men in the music industry going after underage girls is far too prevalent. I am going to make it be my mission in 2020 to make changes in the live music scene to protect underage girls from predators like Sin Qurin. Far too many people have turned a blind eye to this shit. And I say "Enough!!" We need to protect our underage fans, and I intend to take the helm on this very important and personal issue. . Please click "like" to show your support. ***Please share*** . . #MeToo #TimesUp #BelieveWomen #MinistryBand #KMFDM #Billboard #Spin #IndustrialStrengthTour #frontlineassembly #industrialmusic #industrialmetal #industrialbands

A post shared by Lacey Sculls / "Rock of Love" (@laceyscullsofficial) on

Kommentoi julkaisua