Kuva: Olga Davydova

”Minulle on hyvin tärkeää, että teksti puhuttelee minua, kun laulan sitä” – Videohaastattelussa Uniklubin Jussi Selo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.2.2023

Kotimainen rock-suosikki Uniklubi julkaisee maaliskuun 3. päivä uransa kahdeksannen albumin nimeltä ”8” Playground Musicin kauta. Yhtyeen laulaja Jussi Selo kertoo albumista seuraavaa:

”Meidän uusin albumi kantaa nimeä ’8’ (kahdeksan). Vaikka 8 onkin maaginen luku, niin se on myös meidän kahdeksas studioalbumi. Menemättä sen enempää numerologian maailmaan tuntuu uskomattomalta, että jälleen ollaan saatu albumillinen hyvää suomirokkia yksiin kansiin. Kilsat ei tunnu missään, vaan askel vain kevenee kohti kevään keikkoja.”

Kaaoszine tapasi helmikuun alussa Jussi Selon videohaastattelun merkeissä Tampereella Hotelli Ilveksessä ja keskusteli yhtyeen tulevasta albumista sekä bändin suunnitelmista niin tulevan kiertueen kuin tulevaisuudenkin osalta. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Uniklubin tulevalta ”8”-albumilta julkaistun ”Sammuttamaton”-kappaleen tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat