Mirror: Ozzy Osbourne on ammuskellut puutarhaansa eksyneitä eläimiä: ”Kuolleita kissoja ja lintuja tuon tuosta”

Osbournen perhe turvallisen etäisyyden päässä toisistaan

Pimeyden Prinssinä tunnettu laulaja  on joutunut huonoon valoon kerrottuaan ammuskelleensa Los Angelesin -kartanonsa pihalle eksyneitä eläimiä koronakaranteeninsa aikana, kertoo Mirror. Parkinsonin taudista kärsivä 72-vuotias Black Sabbath -solisti kertoi radiohaastattelussa ammuskelunsa olevan ”hyvää hupia”, mutta huonon sihtinsä olevan todellinen ongelmien aiheuttaja.

Ozzy kertoi ammuskelun toimineen jonkinlaisena terapiana karanteenin aikana:

”Se auttaa minut ulos päästäni. Kun olen kotona, pelkään koko ajan etten enää koskaan kävele kunnolla. Kun aloitin tämän homman, en osannut ampua ollenkaan. Nyt tiluksilla on kuolleita kissoja ja lintuja tuon tuosta.”

Totuttuun Ozzy-tyyliinsä laulaja tokaisi eläimien ”painuvan vittuun” solistin ampuessa niitä päin. Pimeyden Prinssi on tunnetusti aiemmin joutunut ongelmiin lepakon pään irti puremisesta, ja vuonna 1976 Ozzy tulistui Birminghamin-kodissaan vieroituksensa päätteeksi niin rajusti, että ampui kaikki kanalansa kanat ja poltti koko kanalan. Ozzy kertoi kirjassaan heittäneensä palavaan kanalaan kourallisen haulikon panoksia, jotka laukesivat tulipalossa.

Ozzy on aiemmin pyytänyt eläimiin kohdistuneita välikohtauksiaan anteeksi, todeten ”tehneensä paljon typeriä asioita, mutta oppineensa virheistään.”

Kommentoi julkaisua