Misery Inc. vakinaisti uuden laulajansa

Viime syksynä kolmannen levynsä julkaissut Misery Inc. on vakinaistanut uudeksi laulajakseen Mikko Herrasen. Mm. Rustin laulajana ja Velcran rumpalina tutuksi tullut Herranen on jo ollut mukana Misery Incin live-kokoonpanossa marraskuusta lähtien ja syksyn keikkojen perusteella mies vakiinnutti asemansa bändin keulilla ottaen näin toisen laulajan pestin Niko Mankisen vierellä.

”Miksaajasta laulajaksi, elämä on kummallista ja tutkimattomat ovat Herrasen tiet. On kuitenkin hienoa saada liittyä Misery Incin kaltaiseen orkesteriin, joten otetaan sille!”, toteaa Herranen uudesta pestistään. Misery Incin perustaja Janne Tolonen on yhtä lailla innoissaan: ”Mikko on suuri ihminen, Ei ehkä fyysisesti, mutta ainakin henkisesti. Tästä on hyvä lähteä”, kertoo kitaristi.

Vuonna 2001 Myrskylässä perustettu Misery Inc. on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin Breedgreedbreed ilmestyi Megamanian kautta lokakuun alussa. Levyn julkaisun jälkeen laulaja Tommi Niemi erosi yhtyeestä ja aiemmin bändin live-miksaajana toiminut Herranen otti tämän paikan hoitaakseen lopukiertueen keikat. Mies on bändin vanha tuttu jo vuosien takaa ja on live-miksausten lisäksi mm. tuottanut Misery Incin viimeisimmän albumin.

Misery Inc. on tavattavissaa Finnish Metal Expossa Helsingin Kaapelitehtaalla 15.-16.2. Puristamon puolella ständillä numero 19. Paikan päällä on kuunneltavissa Mincin upouusi biisi Reborn, joka on varta vasten messuja varten nauhoitettu Misery-ralli. Biisi on myös Herrasen ensi-esiintyminen yhtyeen virallisena jäsenenä. Rebornin voi kuunnella myös yhtyeen kotisivuilla.

Kommentoi julkaisua