Misery Indexilta uusi kokoelma-albumi heinäkuussa: tulkinta Bolt Throwerin ”When Glory Beckons” -kappaleesta kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.6.2021

Yhdysvaltalainen death metal -yhtye Misery Index on julkaisemassa uuden harvinaisuuksista sekä b-puolen kappaleista koostuvan kokoelman nimeltä ”Coffin Up the Nails” heinäkuun 9. päivä. Bändin tulevalta julkaisulta on nyt julkaistu kuunneltavaksi yhtyeen tulkinta Bolt Throwerin alunperin vuonna 1994 julkaisemasta ”When Glory Beckons” -kappaleesta ja voit kuunnella lopputuloksen tästä:

Yhtye kertoi kokoelmastaan seuraavaa:

“Much like our last compilation Pulling Out the Nails, this release is comprised of a diverse collection of ‘odds and ends’ tracks from EPs, splits and bonus tracks, which were not always accessible to (or even heard by) many. Again, we have a decade behind us, with many adventures, mishaps and insalubrious achievements along the way. So we have dragged forth an assortment of detritus from the waste bins of past recording sessions. As always, thanks to you all for the support and we look forward to seeing you all somewhere along the road during the next ten years (assuming the world does not implode).”

1. When Glory Beckons
2. Zombie Prescription
3. Man of Your Dreams (feat. Cannibal Corpse’s Rob Barrett)
4. I Disavow (7” version 2020 remix)
5. Wasting Away (7” version 2020 remix)
6. Primitive Future (2020 remix)
7. Siberian (2018 remix)
8. Thieves of the New World Order
9. Ghosts of Catalonia (Demo version)
10. Thrown Into the Sun (Demo version)
11. Traitors (Demo version)
12. Conquistadores (Alternate mix)