Misterer julkaisee neljän kappaleen mittaisen ”Fierce Retaliation” -EP:n helmikuussa

Mikko Herrasen luotsaama thrashmetalliyhtye Misterer julkaisee ”Fierce Retaliation” -EP:n maailmanlaajuisesti digitaalisissa musiikkipalveluissa perjantaina 14. helmikuuta. Neljän kappaleen EP on eräänlainen välitilinpäätös huhtikuussa 2019 julkaistun ”Ignoramus”-debyyttialbumin ja parhaillaan työn alla olevan kakkosalbumin välillä. Mikko Herranen kertoo julkaisusta seuraavaa:

”Näitä EP:n kappaleita on jo soitettu keikoillamme jonkin aikaa, Tämä on eräänlainen välitilinpäätös vanhan ja uuden materiaalin välillä, bändi toteaa kuin yhdestä suusta.”

Misterer aloitti toisen pitkäsoittonsa äänitykset viime syksynä, ja vielä nimeämätön albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Bändi tekee muutaman keikan alkuvuodesta, 25.1. Mikkelissä ja 7.3. Seinäjoella, ja lisää keikkoja on tulossa keväämmällä.

”Fierce Retaliation” -EP kappalelista:

1. Black Fire Monkey
2. Left Behind / Assassin
3. Hate Song 2020
4. Ignorance – Live

Kappaleet lyhyesti Herrasen sanoin:

”1. Kertomus heistä, jotka käyvät kovimmat taistelunsa piteissä ja wall of deatheissa. Ole hullu, se on hyväksi!
2. Kaksiosainen kappale, jossa ensin ihmisiä lähetetään kuolemaan yhteisen aatteen nimissä ja seuraavaksi heidät lähetetään työstämään kuolemaa maksajan aatteen nimissä.
3. Mitä antaa lahjaksi vihamiehelle? Turpaan vetäminen on aika kasaria ja vihapuheet aika 2010-lukua. Entäpä vihalaulu, jonka kautta purkaa vitutusta ilman, että käkätin vuotaa punaista?
4. Anteeksipyytämätön livetallenne Nosturista lokakuulta 2019. Meno kuin moukarihäkissä!”

EP:n studioraidat on äänitetty Sonic Pump- ja Noise Floor -studioilla Helsingissä. Tuottaja: Mikko Herranen. Kansitaide ja valokuva: Tapio Wilska. ℗2020 Three Chords Music.

Misterer keikoilla:
25.1. Mikkeli, Wilhelm Public House
7.3. Seinäjoki, Bar 15

Misterer on vuonna 2017 perustettu helsinkiläinen metalliyhtye, jossa soittavat Mikko Herranen (rummut, laulu), Juhani Flinck (kitara), Timo Hänninen (kitara) ja Beavis (basso). Bändi on tähän mennessä julkaissut kaikkiaan yhden albumin, viisi singleä sekä neljä musiikkivideota, joista viimeisin ”Backrage” (Live at Nosturi) löytyy tästä:

www.misterer.rocks
https://www.facebook.com/mistererband

Kommentoi julkaisua