Misterer promokuva 2021, kuva: Tapio Wilska / Chaos Path Photography

Misterer julkaisi coverin ”Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” -kappaleesta

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 28.11.2021

Kotimainen thrash metal -yhtye Misterer julkaisi coverin ”Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me” -kappaleesta, joka on U2:n biisi Batman Forever -elokuvan soundtrackilta. Bändin varhaisista jamittelusessioista tallentunut versio päätyi singlejulkaisuksi.

Mistererin kitaristi Juhani Flinck kommentoi versiota: ”’Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me’ valikoitui coveriksi sillä verukkeella, että halusin hommata itselleni 7-kielisen kitaran! Olin kyllä jo biisin ilmestymisestä lähtien miettinyt, miltä se kuulostaisi, jos otetaan siitä kaikki seksikäs keinunta pois ja lisätään tilalle ’Ace Of Spades’ -henkinen poljento sekä Ö-vireiset keihäät. Lemmy-pohjalta siis lähdettiin luovimaan ja mielestäni onnistuttiin siinä helvetin hyvin! Tietynlaiseen bat-twistiin pohjauten viaton pussailu kuuluukin korvata Rocco Siffredi -tyylisellä yläporalla.”

Batman-fanius toi lisää motiivia version tekoon.

“Batman on näytellyt suurta roolia elämässäni aina siitä asti, kun pikkupoikana joskus 80-luvulla törmäsin Lepakkomieheen telkkarissa. Omistan edelleenkin järkyttävät määrät Batman-merchiä ja joskus tuntuu siltä, ettei ole muuta elämisen arvoista kun Batman. Elämä on Batman. Minä olen Batman!”

Misterer on mahdollista nähdä livenä huhtikuun 14. päivä Rytmikorjaamolla Seinäjoella, jossa soittavat myös Nicole, Khroma, Chronoform ja Supreme Havoc.