Misterer tarjosi huveja sulkutilan keskelle esittämällä ”Under Attack” -levynjulkaisukeikkansa suoratoistona – keikka katsottavissa kokonaisuudessaan rajoitetun ajan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.3.2021

Vanhan liiton groovaavan thrashmetalin helsinkiläinen sanansaattaja Misterer soitti lauantaina, maaliskuun 27. päivänä tuoreimman, ”Under Attack” -albuminsa levynjulkaisukeikan täyspitkänä livestriiminä. Voit katsoa keikan nyt kokonaisuudessaan tästä:

Misterer on pitkän linjan muusikko/tuottaja Mikko Herrasen vuonna 2017 perustama metalliyhtye, joka on lyhyessä ajassa ehtinyt julkaista kaksi albumia, yhden EP:n sekä kahdeksan singleä, näistä viimeisimpänä ”Totalitarian” feat. MC Raaka Pee. Herrasen lisäksi Mistererissä soittavat Juhani Flinck, Timo Hänninen ja Beavis. Rankkana livebändinä tunnettu Misterer on ehtinyt keikkailla kovien kotimaisten metallibändien kanssa, kuten esimerkiksi S-Tool, Oceanhoarse, Brymir, Nicole ja Tyrantti.

”Me kaikki Mistererissä elämme livenä soittamisesta! Osalle meistä tämä nykytilanne tarkoittaa käytännön maksukyvyn katoamista ja täystuhon mahdollisuutta, etenkin kun pandemian aikana kulttuuriala on vaiettu työttömäksi ja samalla baarien aukioloista tapellaan perustuslakiin vedoten”, Herranen tuskailee ja jatkaa.

”Elämisellä tarkoitan nimenomaan sitä, että jokainen artisti varmasti kokee olevansa eniten elossa estradilla. Teemme kaikkemme sen eteen, että pääsemme vielä keikkalavoille riehumaan ja esiintymään elävän yleisön edessä. Nyt olemme elävinä kuolleen yleisön edessä ja palamme halusta esittää uutta materiaalia koteihinsa kahlituille katsojille kameroiden välityksellä.”

Misterer on:
Mikko Herranen – laulut, rummut
Juhani Flinck – kitarat
Timo Hänninen – kitarat
Beavis – bassot

www.misterer.rocks