Mitä Arch Enemyn Michael Amott puuhaa vapaa-ajallaan? – ”Kuuntelen vittu thrash metal- ja speed metal -levyjä vinyyliltä ja soitan kitaraa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.6.2022

Koronapandemian aikana bändit eivät päässeet kiertueelle, joten vapaa-aikaa jäi tavallista enemmän. Muusikot ovat voineet joko työstää uutta musiikkia, tehdä virtuaalikeikkoja tai ihan vain nauttia harvinaisesta vapaa-ajastaan.

Blabbermouth kysyi ruotsalaisen Arch Enemyn kitaristi Michael Amottilta, mitä hän oikein tykkää tehdä vapaa-ajallaan. Kitaristilla oli tarjota tähän seuraava vastaus:

”Tykkään tehdä töitä. Tässä ammatissa on vain niin outoa, että harrastuksestani, intohimostani, koko teini-ikäisestä elämästäni tuli urani ja työni. Olen yhä se lapsi sisälläni. Se on edelleen harrastukseni. En koskaan hankkinut itselleni harrastusta, en koskaan aloittanut golfia. [Nauraa] Kuuntelen vittu thrash metal- ja speed metal -levyjä vinyyliltä ja soitan kitaraa. Sitä minä teen. En koskaan kasvanut siitä ulos. Se on oikeastaan aika surullinen tarina. [Nauraa]”

Arch Enemyn uusi albumi ”Deceivers” ilmestyy 12. elokuuta.