Promokuva: Guilty Visuals

Moderni metallibändi Crest esittäytyy uudella hawaiicore-tyylillään – ”Aloha”-single & musiikkivideo julkaistu tänään

Kirjoittanut Piia Takala - 12.10.2022

Turkulainen Crest julkaisee uuden EP:n ”Riptide” marraskuun 18. päivä Inverse Recordsin kautta. EP:n ainoa singlelohkaisu ”Aloha” julkaistiin tänään, ja asianmukainen musiikkivideo on katsottavissa alta.

”Aloha” videoineen on trooppisen meren lämmin mutta raikas tuulahdus nykyaikaiselle metallikentälle. Tyyliltään ”Aloha” kiteyttää hyvin Crestin uuden, modernin ja perinteisiä genrerajoja rikkovan tyylin. Crestin musiikissa kuuluu suoraviivainen moderni metalli, mutta he eivät ole pelänneet lisätä progressiivisempia mausteita mukaan. Crest on nimennyt oman genrensä hawaiicoreksi, joka tulee näyttävästi esiin myös yhtyeen visuaalisessa ilmeessä.

”Vuonna 2022 Crest on vihdoin valmis esittelemään Hawaiicore – spektaakkelin maailmalle ja samalla tuomaan iloa ja väriä metalliyhteisöön. Työstimme yli kaksi vuotta uutta Riptide – EP:tä sekä bändin uudelleenbrändäystä, ja emme malta odottaa että ihmiset kuulevat lopputuloksen. Ensimmäinen maistiainen ’Crest 2.0:sta’ tulee olemaan uusi musiikkivideomme ’Aloha’.”

– Eepi Karppinen / rumpali

Luetuimmat

Uusimmat