Modernia metallia pop-elementeillä ja thrash metalilla höystettynä: World Withoutin uran ensimmäinen EP ”Light” kuunneltavissa kokonaisuudessaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.9.2021
(c) Pete Voutilainen aka One Eye Pete

Kotimainen thrash metalia ja metalcorea musiikissaan yhdistelevä World Without julkaisee uransa ensimmäisen EP:n nimeltä ”Light” tänään 24. päivä syyskuuta. Nelihenkisessä helsinkiläistyneessä metalliyhtyeessä laulaja-kitaristina toimii Ville Suorsa (For the Imperium). Hänen kanssaan pittiä pyörittävät Stratovariuksessa mainetta niittänyt rumpali Rolf Pilve, äänityksestä ja tuotannosta vastaava kitaristi Aleksi Villberg sekä raudan luja bassotaiteilija Pekka Rajamäki.

World Withoutin musiikissa on kuultavissa vaikutteita metallilegendoista kuten Slipknotista ja In Flamesista aina modernimpiin jätteihin kuten Bring Me The Horizoniin ja Killswitch Engageen. Aggressiivisuus yhdistettynä yhtyeen soittotaitoon sekä uniikkiin musiikilliseen visioon synnyttävät helposti lähestyttävän metallipaletin, johon kuka vain voi tarttua – kunhan antaa ensiksi pikkusormen paholaiselle.

Yhtye on nyt EP:n julkaisun yhteydessä julkaissut myös virallisen videon ”A World Without Light” -kappaleestaan, ja voit katsoa sen tästä:

Voit kuunnella EP:n kokonaisuudessaan tästä:

EP:n julkaisun jälkeen yhtyeellä on suunnitelmissa julkaista uutta musiikkia aina kuuden viikon välein ensi kesään asti.

Voit ottaa bändin sosiaalisesta mediasta seurantaan täältä:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/51Kzkg6pl81mdxy0pbEo7L
Facebook: www.fb.com/worldwithoutofficial
Instagram: www.instagram.com/worldwithoutofficial
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZkzet62e4zMpzU7qAPMRSQ
Website: www.haikuapprovesmusic.fi/worldwithout