Modernia rockia Bring Me The Horizonin hengessä: Founding Neverlandin uusi kappale kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.3.2018

Jyväskyläläinen modernia rockia soittava Founding Neverland on julkaissut perjantaina uuden kappaleen nimeltä ”Heartbeat”. Kappaleella yhtye esittelee hieman uudistunutta ulosantiaan, ja voit kuunnella biisin Spotifyn kautta tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Biisi soljuu tyylikkäästi yhtyeen solistin, Juuso Pitkäsen herkän pop-vivahteikkaan laulusoundin sekä kevyen taustabiitin päällä. Elämää suuremmat kitaravallit, iskevät rumpuosuudet sekä eeppiset kuorolaulut tukevat kertosäkeiden massiivista emotionaalista latausta.

”Biisin sanoituksissa sukelletaan ihmismielen synkkiin vesiin, kun masentuneisuus ja ahdistuneisuus vetävät aina vain syvemmälle kohti pohjaa. Se on hätähuuto hetkessä, jossa tajuat omien voimiesi loppuneen ja tarvitset apua päästäksesi takaisin pinnalle.”

”’Heartbeat’ on samalla haikea katsaus taakse, menneisyyteen ja lapsuuteen, jolloin elämä oli yksinkertaisempaa. Se on sisäisen lapsen kasvukipuja kylmässä aikuisten maailmassa.”

Uuden sinkun myötä Founding Neverland palaa myös keikkalavoille täysin uudistetun setin kera. Yhtyeeltä on myös luvassa lisää uutta musiikkia kevään mittaan.

FN LIVE – Kevät 2018
30.3.18 – Bar Loose, Helsinki w/ New Deadline, Block Of Flats
4.5.18 – Katse, Jyväskylä w/ Blind Channel
5.5.18 – Hevimesta, Oulu w/ Blind Channel
19.5.18 – Tune Seeker Festival, Jack The Rooster, Tampere w/ New Deadline