Modernia thrash metallia Jyväskylästä – Justice Theory julkaisi uuden EP:n

Jyväskyläläinen thrash meta l-yhtye Justice Theory on julkaissut uuden EP:n, joka kantaa nimeä “When the Lights Are Fading”. Vuonna 2012 perustettu modernia thrashia tarjoileva bändi voitti Skeba 2014 -bändikilpailun ja esiintyi vuonna 2016 Jalometalli -festivaaleilla lämmittäen lauteita mm. thrash -legenda Anthraxille.

Justice Theory on aikaisemmin julkaissut kolme singleä, jotka ovat Suomen lisäksi keränneet kuulijoita myös ympäri Eurooppaa ja aina Etelä-Amerikasta saakka.

Ensimmäisellä EP-julkaisullaan Justice Theory tarjoilee kuuntelijoille kolmen kappaleen verran mukaansa tempaavaa aggressiivisuutta, tiukan tarttuvia riffejä sekä mieleenporautuvaa laulua. ”When the Lights Are Fadingin” sanoitukselliset teemat käsittelevät ihmiskunnan rappeutumista riutuneessa maailmassa, jossa mikään ei tunnu enää miltään.

”Juuri kun huomaamme silmiemme avautuvan tälle turtuneisuudellemme, on jo liian myöhäistä, sillä aikamme on loppumassa. Valot ovat sammumassa.” Kiteyttää EP:n teeman laulaja-kitaristi Valtteri Saharinen

Katso ”All for Nothing” -musiikkivideo:

Kuuntele EP:

https://www.facebook.com/JusticeTheoryband/
https://www.instagram.com/justicetheoryband/
https://twitter.com/TheoryBand

Kommentit