Mokomalta uusi musiikkivideo ”Mutta minulta puuttuisi rakkaus” -kappaleesta

mokoma_nummirock2015Metalliyhtye Mokoman uusi musiikkivideo kappaleeseen ”Mutta minulta puuttuisi rakkaus” julkaistiin tänään. Vaatesuunnittelija Paola Suhosen ohjaamalla ja kuvaamalla videolla tanssii Suomen kuuluisin ballerina Minna Tervamäki. Voit katsoa videon tästä: 

Nikkilän hylätyssä mielisairaalassa kuvattu video sai alkunsa Suhosen ja Tervamäen pitkän ystävyyden tuloksena ja videolla haluttiin korostaa molempien esteettistä näkemystä. Videon vahvoja teemoja ovat herkkyys, rujous ja dekadenttius.

Minnan ja Paolan yhteiseen taideprojektiin lähdettiin etsimään täydellistä musiikkia ja oli täysin selvää, ettei kumpikaan halunnut lähestyä asiaa perinteisesti. ”Mokoman Mutta minulta puuttuisi rakkaus -sinkku loksahti täydellisesti harmoniaan videon kanssa ja tiesimme että täydellinen pari on löytynyt. Kontrasti herkän ballerinan ja raskaan hevin välillä luo videoon upeaa tunnelmaa”, kommentoi ohjaaja Paola Suhonen.

Paola kuvasi videon 16mm filmille ja tästä juuri syntyy kuvan rosoisuus ja rakeisuus. Mitään filttereitä ei ole käytetty, vaan video on nostalgisen analoginen pölyhiukkasineen.

Mokoman Mutta minulta puuttuisi rakkaus on singlelohkaisu juuri kultaa myyneeltä Elävien kirjoihin-albumilta. Videota kappaleeseen oli pohdittu jo pitkään.

”Olimme jo vuoden ajan tuloksetta pyöritelleet videoideoita kyseiseen kappaleeseen. Homma meinasi jo unohtua, kun sattuma toi yllättäen eteemme Paolan upean videoteoksen. Olimme ilmeisesti pyöritelleet tahoillamme samoja teemoja, silltä tuntui aivan siltä kuin teoksemme olisivat luodut toisilleen”, kertoo kitaristi Tuomo Saikkonen.

Mokoma on ehdolla tämän viikon perjantaina järjestettävässä Emma Gaalassa kolmessa eri kategoriassa.

www.mokoma.com
www.facebook.com/mokomamusic
http://instagram.com/mokomaofficial

Kommentoi julkaisua