Teksti-TV 666

Monesta bändistä tuttu Teemu Tanner lopettaa soittamisen: syynä #Punkstoo-kohussa esiin tulleet tapaukset

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.10.2021
Teksti-TV 666

Muun muassa Teksti-TV 666, Kynnet ja Hopeajärvi -yhtyeistä tunnettu muusikko Teemu Tanner kertoo sosiaalisessa mediassa lopettavansa musisoinnin. Taustalla päätökselle on somessa kesän aikana jyllännyt #Punkstoo -ilmiö, jonka turvin tuotiin somessa esille ahdistelutapauksia ja raiskauksia punk-skenessä. Ilmiön vanavedessä nousi myös lukuisia muita Instagram-tilejä, jotka toivat esille vastaavia tapauksia muissakin genreissä ja alakulttuureissa.

Tanner kirjoittaa:

”On minun vuoroni ottaa kantaa viime kesänä #Punkstoosta alkaneeseen keskusteluun. Olemme käsitelleet asioita aktiivisesti lähipiirissäni, yhtyetovereideni ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta haluan nyt kommentoida aihetta julkisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

En mene tässä kirjoituksessa yksityiskohtiin ihmisten yksityisyyttä kunnioittaakseni, mutta joidenkin vuosien takaa menneisyydestäni on noussut esiin tekoja ja käytöstä, jotka ovat olleet puoleltani toisia loukkaavia. Olen toiminut itsekkäästi osaamatta ottaa huomioon tekojeni vaikutuksia läheisiini. Pyydän tätä kaikkea anteeksi, ennen kaikkea vahingoittamiltani ihmisiltä. Olen järjestänyt itselleni ammattiapua ja teen kaikkeni toimiakseni vastaisuudessa paremmin.

Yhtyeet, joissa soitan, ovat nyt osaltani seis. Haluan myös ilmaista kiitollisuuteni niille läheisilleni, jotka ovat käyneet kanssani rakentavia keskusteluja aiheesta. Nämä keskustelut jatkuvat, ja olen valmis käymään läpi asioita kaikkien kanssa, joita tämä koskettaa ja jotka sitä haluavat.”

https://www.instagram.com/p/CVAW0vJt06A/?utm_source=ig_embed

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat