Mons Ignifer julkaisee debyyttinsä tammikuun lopussa: uusi kappale ”Infra-Nocturnal Darkness” kuunneltavissa

aloittaa vuoden 2021 uuden ja viimeisen singlen ennen tammikuun 30. päivä julkaistavaa debyyttialbumia nimeltä ”Onkalo”. Albumi tulee olemaan abstrakti nippu hyvin erilaisia kappaleita, joiden vaikutteiden ääripäät kulkevat aina Black Sabbathista black metaliin. Voit kuunnella bändiltä uuden kappaleen nimeltä ”Infra-Nocturnal Darkness” tästä:

”Infra-Nocturnal Darkness” kappaleen lyriikka referoi Haruki Murakamin ”Maailmanloppu ja ihmemaa” kirjan tapahtumia ”Sysiäisten” keskellä. Kauhuteemalla mennään ja jälleen on tavallaan myös kyse yksilön selviytymisestä. Jälleen myös pimeys on vahvasti läsnä kappaleen teemassa. Yhtye kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Kitara-liidit ja riffit ovat kappaleella yhtä paljon melodisen death metalin sukuisia kuin thrashahtaviakin, mutta peruspoljento kokonaisuudessa on groovaava. Lopullisen muotonsa kappale sai vuoden 2019 aikana, sen jälkeen kun sen kanssa oli ollut vaikeuksia saada se uomiinsa.”

Kappaleen ja ”Onkalo” albumin miksauksesta vastasi yhtyeen bassotaiteilija Janne Palo. Masteroinnin hoiti Napalm To Thy Facen Vesa Viitanen.

www.monsignifer.com
https://www.facebook.com/monsigniferband/
https://www.instagram.com/mons_ignifer_band
https://gikker.fi/mons-ignifer

Mons Ignifer 2020:
Lizky – Kitara/Laulu
Bizze – Rummut
Mr. Burns – Basso/Taustalaulut

Kommentoi julkaisua