Moon Shot julkaisi kolmannen singlen tulevalta debyyttialbumiltaan

Moon Shotilla on faneilleen hyviä uutisia, sillä yhtye raottaa jälleen loppuvuodesta ilmestyvän debyyttialbuminsa esirippua julkaisemalla uuden singlen ja musiikkivideon nimeltä ”Confession”. Single on jatkoa jo aiemmin ilmestyneille kappaleille ”Big Bang” ja ”Blood Looks Cool”. Voit katsoa videon tästä:

Yhtyeen kitaristi Jussi Ylikoski kertoo yhdessä Ville Maljan kanssa kirjoittamastaan kappaleesta seuraavaa:

”Kun kirjoittaa biisejä tarpeeksi kauan, tulee joskus kirjoittaneeksi biisin, johon ei tiennyt kykenevänsä. Jää tunne, että biisi ikään kuin kirjoitti itse itsensä, ja katsoit vain haltioituneena vierestä, kun se tapahtui. Tällaiset biisit ovat sellaisia onnenkantamoisia, joista aina toivon pääseväni osalliseksi. Nyt se tapahtui. ’Confession’ on maaginen.”

Ville Malja lisää:

”’Confession’ on biisinä kuin audiomuotoinen ying-yang. Meissä kaikissa on klassisesti valoisaa ja pimeää ainetta, ja on terveellistä hyväksyä nämä kummatkin puolet. Ei olla liiaksi hyvien puolella – tai oikeamielinen, mutta ei täysi sikakaan. ’Confession’ on kappale, jota ei tehdä joka päivä. Se on kuin lahja. Kaunista meteliä, joka syntyy, kun planeetat ovat oikeassa asennossa.”

Viime vuonna musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä . Yhtye on julkaissut jo aiemmin singlet ”Big Bang” ja ”Blood Looks Cool”, ja albumi ilmestyy syksyllä 2021.

https://www.moonshotofficial.com/

Kommentoi julkaisua