Moon Shot julkaisi tänään uuden ”Agony Walk” singlen: debyyttialbumi luvassa lokakuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.6.2021
Kuva: Iiro Kuosmanen

Viime vuonna musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (Disco Ensemble) sekä Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Moon Shot. Yhtyeeltä on jo aiemmin kuultu singlet ”Big Bang”, ”Blood Looks Cool” sekä ”Confession”. Tänään yhtye julkaisi jälleen uuden kappaleen ”Agony Walk”, johon Sami Joensuu on ohjannut myös musiikkivideon. Voit katsoa videon tästä:

’Agony Walk’ oli ensimmäinen kappale mitä olemme soittaneet yhdessä bändinä koskaan. Muistan vieläkin kuuman huoneen ja sen latautuneen jännityksen, kun ensitahdit kappaleesta jyrähtivät käyntiin. En uskalla edes miettiä millainen mayhem pölyisessä festariteltassa voi syntyä tän biisin kertsin aikana”, toteaa Malja.

Tämä kyseinen biisi on nopea ja iskevä post-hardcore biisi, jossa on mukana vahvoja melodisia elementtejä. Mieltymykseni tällaisiin elementteihin on printattu tiukasti kiinni mun dna:han. ’Agony Walk’ on henkilökohtainen manifesti, josta heijastuu hyvin mun musiikillinen kasvatus ja artistiuden juuret. Tällaisen biisin kirjoittaminen ja esittäminen saa aina vereni liikkeelle”, yhtyeen kitaristi Ylikoski lisää.

Moon Shot paljasti tänään myös tulevan albuminsa julkaisupäivän. ”Confession” ilmestyy 22. lokakuuta OMN Label Servicesin kautta.

Tuleva levy sisältää 13 biisiä, jotka on luotu ja hiottu tarkkaan pala kerrallaan kovalla työllä. Mulle tärkeintä on ollut pyrkiä tekemään tätä levyä ennen kaikkea itselleni avoimin kortein. Näin oma inspiraatio ja merkitys tätä työtä kohtaa säilyy parhaiten puhtaana. Ja kun se säilyy, kaikki muu on toissijaista. On kerta kaikkiaan hieno tunne, kun albumin julkaisupäivä on vihdoin asetettu!”, Jussi iloitsee.

’Confession’ on tosi tarina – kuin rohkea ja häpeilemätön puhe. Halusimme pitää biisinkirjoitusprosessin ilmavana ja antaa kappaleiden kehittyä haluamiinsa suuntiin. Ehkä siksi albumin materiaalissa on tekijöilleenkin kutkuttavaa, arvoituksellista hehkua”, Ville jatkaa.

Kappalelista:
1. Confession
2. Agony Walk
3. Big Bang
4. Marlboro Man
5. Caterpillar
6. Kiss The Ghost
7. Second Chance
8. Blood Looks Cool
9. Cut The Corners
10. Big Feelings
11. Into The Trouble
12. Street Guy
13. Uno, Dos

Moon Shot nähdään myös vihdoin livenä kun yhtye esiintyy kesällä perjantaina 30.7. Oulun Qstockissa ja lauantaina 31.7. Porisperessä.