Moon Shot julkaisi toisen singlensä ”Blood Looks Cool” – katso video

Superkokoonpanoksikin kutsuttu kotimainen julkaisee tänään toisen singlensä ”Blood Looks Cool”. Kappale on Jussi Ylikosken (Disco Ensemble) ja Ville Maljan (Lapko) kirjoittama. Singlen yhteydessä kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Sami Joensuu. Video on katsottavissa tästä:

”’Blood Looks Coolin’ iso kertsi lunastaa. Biisin sävellysprosessi oli pakoton ja inspiroiva. Säkeistön kitara-arpeggio ja rumpufillit ovat erityisen lähellä sydäntäni, tuskin kyllästyn tällaisiin elementteihin koskaan”, toteaa Ylikoski.

’Blood Looks Cool’ on kappale normien rikkomisesta ja rohkeudesta kysyä ’miksi’. Se on positiivinen anthem meille kaikille ulkopuolisille. Meille, jotka jättäydymme juhlissa sivuun ja punnitsemme sanojamme niin tarkasti, että tilanne lipsahtaakin jo ohi”, kuvailee Malja.

Viime vuonna musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (Lapko), Jussi Ylikoski, Mikko Hakila (Disco Ensemble) ja Henkka Seppälä (Children of Bodom) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä Moon Shot. Yhtye on julkaissut jo aiemmin singlen ”Big Bang”, ja albumi ilmestyy syksyllä 2021.

Katso video ”Big Bang” -kappaleesta:

https://www.moonshotofficial.com/
https://www.instagram.com/moonshotmusic/
https://www.facebook.com/moonshotofficial

Kommentoi julkaisua