Mörbid Vomit – Demo 2012

Tänä vuonna perustettu ei turhia aikaile vaan on onnistunut työntämään ilmoille debyyttidemonsa ”Demo 2012”. Se tarjoaa kuunneltavaksi neljä veren ja visvan sekaista biisiä.

Homman nimi oli kuolema! Bloodbath-henkistä death metallia soittava Mörbid Vomit on kyllä varsin mielenkiintoinen tuttavuus. Harvemmin samana vuonna perustetun bändin debyytti on näin ammattimaisen kuuloinen. Tuotanto on bändin ulosannille juuri sopivan likaista. Matalalla koriseva vokalisti, raskasta kitarointia ja neljä biisiä, joissa ei ole mitään ylimääräistä. Ihmetellen kuuntelen demon uudelleen ja uudelleen läpi.

Bändin tuotanto on todellakin primitiivisen kuuloista mäiskettä, vieläpä hyvillä soundeilla. Tämä yhtälö on äärettömän tehokas, ja biisit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Soitto on tiukkaa ja meno pysyy raakana läpi demon. Kappaleissa on myös sopivasti vaihtuvuutta, joten demon jaksaa kuunnella useammankin kerran läpi.

Mörbid Vomit on tehnyt todella vahvan avauksen, ja jään kauhulla odottamaan, mitä tulevaisuus tarjoaa bändille. ”Demo 2012:n” parhaimmaksi kappaleeksi nostaisin Torture Killer
-tyylisen ”Embodiment Of Death” -biisin, joka alkaa äärettömän tiukasti.

9/10

Kappalelista:
01. Blood Shall Be Shed
02. From The Unknown
03. Embodiment Of Death
04. Another One To Die

http://www.morbidvomit.com

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua