Mörbid Vomitilta uusi EP elokuussa

Mörbid Vomit 2013Lahdessa alkuvuodesta 2012 perustettu death metal -orkesteri Mörbid Vomit julkaisee kuluvan vuoden elokuussa toisen neljä kappaletta sisältävän pienjulkaisunsa, joka kantaa nimeä ”I Breathe Hell”. Viime syksynä julkaistu yhtyeen debyyttidemo keräsi pelkkiä kehuja mm. Imperiumissa ”Mörbid Vomit nimittäin saattaa hyvinkin olla kotimaisen death metalin kärkikolmikossa, jos taso vain jatkuu samana.” arvosanalla 4.5/5 sekä KaaoszinessäMörbid Vomit on tehnyt todella vahvan avauksen, ja jään kauhulla odottamaan, mitä tulevaisuus tarjoaa bändille.” pistein 9/10.

”I Breathe Hell” EP:llä yhtye on sekä monipuolistanut että terävöittänyt kappaleitaan entisestään niin sävellysten kuin sovitusten osalta ja mukaan on hiipinyt entistä enemmän toinen toistaan hienompia ja jyhkeämpiä melodioita. Näiden parannuksien myötä lopputulos kuulostaa entistäkin julmemmalta ja järeämmältä jokaisen neljän veisun osumatarkkuuden ollessa maailmanluokkaa.

EP:n avausraita ”Engulfed by the Plague” on nyt kuultavissa osoitteessa http://youtu.be/kVmBKN4KKBs Yhtye nauhoitti samoissa sessioissa myös oman näköisensä jykevän tulkinnan okkultistista heavy metalia soittavan Ghostin kappaleesta ”Prime Mover”, joka on julkaistu bonuskappaleena ainoastaan netissä: http://youtu.be/eRmBslBpgN0

”I BREATHE HELL” BIISILISTA
1. Engulfed by the Plague
2. I Breathe Hell
3. Fuck the Dead
4. Torture Ritual

Mörbid Vomit on tänä vuonna ehtinyt esiintyä jo Steelfesteillä Hyvinkäällä sekä kahdeksalla muulla paikkakunnalla ympäri Suomea mm. The Crescentin ja Church of the Deadin kanssa. Seuraavan kerran yhtye kapuaa lauteille yksityiskeikalle 3.8. Selviytyjät Metal Festissa, akustisena 8.8. Nosturin Beer Gardenissa, 9.8. Lohjalla Nightclub Halossa sekä 28.9. Club PRKL:ssa Helsingissä ja runsaasti lisää keikkoja on vielä tulossa niin koti- kuin ulkomaillakin.

KOKOONPANO
Rösti – laulu & kitara
Löndgren – kitara
Ristöla – rummut