Mortyfear julkaisee toisen albuminsa lähes neljäntoista vuoden jälkeen – ensimmäinen single videon kera julkaistu

Kuva: Corona

Seinäjokinen on julkaisemassa myöhemmin tänä vuonna toista albumiaan, joka kantaa nimeä ”Dystopia”. Levy sisältää kahdeksan uutta biisiä, ja tarkempi julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Bändin debyyttilevy ”God’s Skin” ilmestyi jo vuonna 2006 Darwin’s Scars levy-yhtiön toimesta. Albumilta on tänään julkaistu ensimmäinen single ”Delete”, ja video on nähtävissä täällä:

Vokalisti Janne Keskitalo kommentoi:

”Olemme erittäin innoissamme tulevan albumin ensimmäisen singlen julkaisusta.

Olemme työstäneet pitkään ja hartaasti musiikin parissa ja olemme kaataneet musiikkiimme kaiken, mitä me olemme. Musiikki kuulostaa kovalta ja voimakkaalta, mutta silti tunnelmalliselta, ja olemme hyvin ylpeitä siitä mitä olemme saaneet aikaan.

Delete’ ei ole se tyypillisin helposti lähestyttävä single. Kappale on raaka, äänekäs ja täynnä kaoottista energiaa. ’Delete’ on tarina siitä, kuinka pyrimme saavuttamaan loistomme maailmassa, joka perustuu petokselle ja kuinka me tätä kautta saavutamme osamme olla vain arvoton reikä tässä maailmassa. Kun me näemme kaiken merkityksettömyyden, on ainoa tarkoituksemme tulla poistetuksi.”

Kommentoi julkaisua