Mötley Crüe haluaa viedä Mick Marsin kanssa käytävän kiistan yksityiseen sovintomenettelyyn

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 7.6.2023

Rockyhtye Mötley Crüen ja yhtyeen entisen kitaristin Mick Mars välillä on käyty melkoista sanaharkkaa sen jälkeen, kun Mars ilmoitti jäävänsä pois bändin paluukiertueelta lokakuussa vuonna 2022. Sittemmin yhtye on kritisoinut kitaristin huonoa muistia, ja Mars puolestaan on tuonut julki oman näkemyksensä epäkiitollisesta asemastaan yhtyeessä vuosien ajan. Kiertueelta jättäytymisen jälkeen Mars kertoi bändin yrittäneen poistaa häneltä yhtyeen osakkuutta ja haastoi bändin oikeuteen. Myös Mötley Crüen manageri Allen Kovac otti asiaan kantaa pohdiskelemalla ääneen, että syynä eripuraan ovat kitaristin edustajat, jotka käyttävät hyväksi hänen terveydellistä tilaansa.

TMZ:n saamien tietojen mukaan yhtye on jälleen toimittanut Los Angelesin piirikunnan korkeimpaan oikeuteen pyynnön käsitellä Marsin kanssa käytävä kiista yksityisessä sovintomenettelyssä julkisen oikeudenkäynnin sijaan. Tuoreessa pyynnössä yhtyeen lakimiehet kuvailevat, että yhtyeellä on ollut vuosien varrella monenlaisia sopimuksia koskien yhtyeen taloudellisia asioita, ja sopimuksissa on mukana pykälät, joiden mukaan niitä tulisi käsitellä yksityisessä sovintomenettelyssä oikeuden sijaan. Lakimiesten mukaan Mars on tuonut kanteessaan julki myös asiaankuulumattomia, henkilöihin liittyviä väitteitä entisten bänditovereidensa väkivaltaisista taipumuksista ja päihteiden käytöstä, eikä niitä tulisi lakimiesten mukaan ottaa huomioon asian käsittelyssä.

Marsin edustaja Ed McPherson on vastannut Mötley Crüen lakimiesten tuoreimpaan vaatimukseen kuvailemalla sitä hiljentämisyritykseksi:

”Tämä on jälleen yksi kiusaajien yritys piilottaa totuus!”

Mötley Crüe on tällä hetkellä kiertueella uuden kitaristinsa John 5:n kanssa. Yhtye esiintyy viikonloppuna Hyvinkään Rockfestissä.

Luetuimmat

Uusimmat