Mötley Crüe myi koko levytyskataloginsa 150 miljoonalla dollarilla

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.12.2021

Viime aikoina yhä useampi pitkän linjan muusikko ja yhtye on alkanut myymään tuotantoaan suurilla summilla isoille yhtiöille. Tänä vuonna on uutisoitu esimerkiksi laulaja-lauluntekijöiden Bob Dylanin ja Neil Youngin myyneen omat tuotantonsa huikeilla hinnoilla.

Nyt hard rockin legendoihin lukeutuva Mötley Crüe on myynyt oman levytetyn tuotantonsa oikeudet BMG:lle. Sopimukseen kuuluvat kaikki bändin yhdeksän studioalbumia kuin myös kokoelmat ja live-levyt. Myyntihintaa ei ole vahvistettu julkisesti, mutta sen kerrotaan olevan jopa 150 miljoonaa dollaria Varietyn lähteiden mukaan.

”Tuntuu mahtavalta tehdä yhteistyötä uusien BMG-kumppaniemme kanssa. Heidän laaja menestystarinansa rockin alalla teki heistä täydellisen kodin jatkamaan musiikillisen perintömme säilyttämistä ja kasvattamista ja varmistamaan, että pysymme aina huipulla”, yhtye kommentoi Varietylle.

Bändin edellinen levy ”Saints Of Los Angeles” ilmestyi vuonna 2008. Yhtyeen oli määrä myös lähteä paluukiertueelleen vuonna 2020, mutta koronapandemia laittoi suunnitelmat uusiksi.

Luetuimmat

Uusimmat